in

Avocatul Poporului sare în ajutorul bucureștenilor. S-a autosesizat în problema lipsei apei calde și a căldurii în Capitală

Avocatul Poporului s-a autosesizat în problema lipsei apei calde și a căldurii în Capitală și cere primăriilor de sector și Primăriei București să comunice „imediat” ce măsuri au dispus, în contextul pandemic.

Firea, despre lipsa apei calde în Bucureşti: „Fizic mă doare inima. Eu iarna nu mai dormeam”

În situația în care România este în plină perioadă pandemică, Avocatul Poporului cere Primăriei Capitalei și primăriilor de sector să spună ce măsuri au fost luate.

Cozi la marmitele cu apă caldă de pe Kiseleff! Bucureștenii au uitat de coronavirus – FOTO

„Având în vedere că problema lipsei apei calde și a căldurii reprezintă o chestiune de sănătate publică, mai ales că România se confruntă cu lupta împotriva virusului COVID-19, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu încă din data de 9 decembrie 2020. Astfel, au fost efectuate demersuri la toate primăriile de sector, precum și la Primăria Municipiului București, pentru a ne comunica măsurile imediate dispuse, în vederea asigurării condițiilor de trai normale, în case în această iarnă, întrucât anotimpul rece s-a instalat deja”, a transmis Avocatul Poporului, într-un comunicat de presă.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a spus, vinerea trecută, că în prezent CET Sud dă căldură la 75 de grade și speră să se ajungă la 85 de grade în zilele care urmează. Speranța edilului este ca bucureștenii că aibă căldură în case măcar la nivelul iernii trecute.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Vești bune pentru copiii cuminți! Moş Crăciun este imun la coronavirus, deşi se află în categoria de risc

Desfrâu! O nouă orgie sexuală cu peste 50 de persoane, într-un conac