in

Ascultă cel mai recent single marca Avi -„Hurricane”! Bullying-ul, subictul central în piesă

AVI a pregatit un nou super proiect muzical, respectand modul sau de a simti si trai muzica: ca o bucurie, si, mai ales, un prilej foarte bun de a transmite un mesaj comunitatii sale. Hurricane cel mai nou single al artistei, ii sustine pe cei care infrunta bullyng-ul si se transforma in eroi devenind mai puternici.

Subiectul bully-ing si mesajul pozitiv transmis se impletesc cu o noua etapa in care trece artista, adolescenta ce vine cu o maturizare pe care AVI o vede importanta, mai ales pentru ca inseamna si sa ramai o parte mereu copil.

„Pentru mine maturizarea inseamna sa pastrez o parte din mine mereu copil. Poate si pentru ca ma identific mult cu drumul meu in muzica si consider ca intotdeauna aceasta parte din noi, copilul traieste bucuria si inspiratia de a crea”, a declarat AVI.

Noul single poate fi ascultat aici: https://youtu.be/IFCtyTZHypA

AVI  a lansat un nou single „Hurricane”, ce abordeaza un subiect fierbinte al prezentului: bullyingul. Noul single reprezinta un cumul de  momente semnificative: trecerea artistei la adolescenta, aspect ce se vede atat in muzica, cat si la nivel de imagine si stil, sustinerea unui mesaj important al generatiei sale, astfel Avi asumandu-si o voce pozitiva si empowering pentru cei care fac parte din comunitatea sa.

Proiectul „Hurricane” reuneste profesionisti care au creat un concept unic pentru Avi. Muzica si aranjament: Vanotek & Minelli, Text: MInelli, Regie: SAN, Styling Teodora Burz, Productie: Final Play Production.

Specific single-ului Hurricane este tema – un subiect atat de intalnit azi si anume bullyingul, Tema este atinsa subtil printr-o nota pozitiva si ca mesaj pentru toti cei atinsi de acest fenomen. Cu totii suntem atat de puternici, incat putem trece peste astfel de momente usor si ne putem transforma in eroi Marvels, iar cei care ne provoaca vor ramane , in final , in apropiere ca sa ne admire.

AVI a facut primul pas in muzica romaneasca la 7 ani odata cu inceperea cursurilor de la Atelieru de voce si muzica by Loredana Groza si Lucia Ciubotaru. A participat la mai multe emisiuni Tv si concerte ale Loredanei Groza alaturi de alti colegi de la acelasi Atelier, iar la 10 ani a simtit ca trebuie sa aiba propriile piese si astfel pe 1 iunie 2018 s-a lansat prima melodie Sunday by AVI. A urmat apoi single-ul Rebels, iar acum a lansat ultimul sau single- Hurricane 

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
codrin stefanescu porc

Codrin Ștefănescu, noul vechi secretar general PSD, neschimbat după 4 luni de stat pe bară!

dancila jabba the hutt

Guvernul Dăncilă, acest Jabba the Hutt al peliculei românești Red Star Whores