in ,

Agonie și extaz, sau două mesaje într-o sticlă

agonie si extaz

Răsturnare spectaculoasă în viața social-politică a României. Ulterior indicațiilor de Partid, votul din Comisia Juridică a Senatului s-a disputat și în reluare, cu un rezultat total diferit. Nu se vor mai acorda grațieri pentru cei condamnați în dosare de corupție. Intensitatea dramatică a momentului poate fi ilustrată și prin două mesaje interceptate întâmplător, autorul lor rămânând până acum, cel puțin pentru noi, nevăzut și necunoscut:

03.05.2017

Iubitul meu pentru totdeauna (încă) TiBi,

Trebuie să-ți spun chiar de la preludiu (hihi!) că niciodată n-am fost mai mândră de tine ca astăzi. Felul în care ai contribuit, cu mânuțele alea două și mintea ta strălucitoare, la votul final din Comisia Juridică a fost pur și simplu magistral. Le-ai arătat inamicilor c-ai rămas același lup de mare al politicii românești, gata să i se spargă în pieptul de oțel valurile trecătoare ale nimicniciei altora. Eu le-am spus clar tuturor (inclusiv ție, corsarule) că nu mă duc în niciun caz la pușcărie, plus că voi începe să spun tot ce știu. Sunt fericită că mesajul meu a ajuns măcar la tine așa cum trebuia, nealterat și cu toate înțelesurile descifrate. S-a dus vremea când glumeam cu mâna pe nară, acum voi trece, eventual, la anumite chestii cu gura într-adevăr senzaționale. Dar, cum bine ziceam la început, nu o să fie cazul pentru că tu, inegalabilul meu Trăienel, ai acționat împreună cu amicii din PSD exact așa cum trebuia și la momentul potrivit. Promit să ne revedem cât de curând și nu uita că treaba cu ”iubitul meu” din presă nu-i decât tot o schemă diversionistă, pe modelul celor învățate în fostul nostru drag PDL de la un Maestru al timonei ca tine. Te pup dulce-dulce-dulce, a ta amică pe vecie, EU.

04.05.2017

Domnule Traian Băsescu,

Ce s-a întâmplat astăzi m-a siderat de nu mai am aer. Nu știu ce dracu faceți voi acolo, în Comisie, dar nu-i posibil să se întoarcă astfel rezultatul ca la o miuță pe terenurile sportive construite în timpul mandatului meu ministerial. Trebuie să ți-o spun direct: dacă nu te-ai moleșit, stimate și iubitule TB, atunci înseamnă că te-ai sclerozat de-a binelea și ar fi cazul să te retragi la vreo mănăstire de taici. Am înțeles că boul ăla de Șerban s-a abținut de la vot, că așa i-a trasat dictatorul Dragnea prin telefon, dar tu, scumpule, TU ce-ai făcut acolo?? Unde e luptătorul de nebiruit care nu ceda decât în fața cetății mele, precum Gingis Han înaintea porților Romei? Unde-i comandantul meu de corabie, Ulise pe care-l așteptam mereu învingător pe patul presărat cu trandafirii lui Ponta, ca să-i strivim în focul bătăliilor noastre de neuitat? Da, cetățene Băsescu Traian, DE NEUITAT; să nu uiți tu niciodată asta, plus ofrandele pe care le-am împărțit după ce prăduiam în dulce uitare atâtea clipe de fericire și extaz. Vezi cum acționezi mai departe, eu am acum ceva treabă cu iubitul meu la Sinaia. Păstrăm legătura și să auzim numai de bine, pentru mine și, mai ales, pentru TINE! Sănătate multă și vânt din pupa, argonautule!

agonie si extaz

What do you think?

Written by Nestor

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
recompense demnitari

Ecaterino, vedea-te-aș moartă, cu Poliție la poartă…

macron

De ce e bine că a câștigat Macron