in ,

A apărut tabloul fosforescent cu Arsenie Boca. Vezi ce face ca să știi ce faci

În sfârșit, a apărut tabloul fosforescent cu Arsenie Boca. Pentru cei neinformați, câteva instrucțiuni de utilizare:

– dacă se urmărește de către utilizatori norocul în dragoste, tabloul se va agăța deasupra patului din dormitor. Se știe că fosforul are un rol important în stimularea zonelor erogene, fiind folosit pe scară largă în secolul XIX de către medici pentru combaterea lipsei apetitului sexual. În plus, aplicarea lui sub formă de tablou cu Arsenie Boca este mult superioară injecțiilor subcutanate, efectul fiind potențat prin puterile miraculoase ale părintelui.

– în cazul când utilizezi tabloul pentru noroc la Loto 6/49, e indicată suspendarea acestuia deasupra vasului de toaletă, poporul român susținând mereu că un mare câștigător ajunge așa deoarece ”a mâncat cxxxt”. În acest caz se face și o însemnată economie la consumul de energie electrică, nemaifiind nevoie să aprinzi noaptea lumina la baie.

– dacă vrei să te rogi pentru sănătate la Arsenie Boca în varianta lui licăritoare, este bine să plasezi tabloul în sufragerie, deasupra televizorului. Astfel pastorul Gâdea va fi eclipsat de părintele Arsenie, acțiune cu mare potențial de îmbunătățire a sănătății psihice și mentale a privitorului.

– bucătăria constituie și ea un spațiu ce poate beneficia (alături de proprietar) de puterile arsenice miraculoase. Te scoli să mănânci ceva noaptea – prezența fosforescentă de pe perete va face să-ți piară apetitul nonsexual, adică vei reuși (Slavă Domnului!) să slăbești fără soluțiile mirabile vândute la preț mare și eficiență nulă.

– desigur, tabloul se poate amplasa și în holul casei, variantă preferabilă dacă urmărești să ai un gadget 3 în 1 – lampă de veghe, icoană cu puteri magice și obiect decorativ pentru care să te invidieze toți vecinii ce trag cu ochiul în casa ta când deschizi ușa, cu speranța că vor zări unele drăcii numai bune de discutat la biserică.

– singurul loc nerecomandat pentru așezarea tabloului este balconul, deoarece se cunoaște că părintele Boca era un tip aspru și mustrător; calitate în care te poate certa sau blestema din tablou atunci când stai la o berică și-o sămânță ca tot românul, ocupație implicând în mod necesar aruncarea în exterior a resturilor rezultate: peturi goale, coji, mucuri, muci, flegme și gunoiul încredințat de soție.

Tabloul se vinde ieftin, doar 45 de lei, așa că vă recomandăm achiziționarea câte unui exemplar pentru fiecare încăpere, în vederea obținerii rezultatelor maxime. Nu se recomandă folosirea mai multor bucăți într-o singură cameră, cu excepția dormitorului în cazul când demonii neadormiți sălășluitori în soție vă fac viața un Iad din care nici categoria I la 6/49 nu vă poate elibera.

A apărut tabloul fosforescent cu Arsenie Boca

What do you think?

Written by Nestor

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Tudose Dragnea

De ce (deja) nu se mai înțelege Dragnea cu Tudose

Cabinetul Tudose

Evaluare să fie, dar s-o știm și noi!