in , ,

Procurorul Ciprian pozează gol mai artistic decât un dansator de la Chippendales

Nu știm dacă Justiția Română este oarba ca suratele ei din țările civilizate dar avem dovada că este o exhibiționistă fără pereche.

Procurorul Ciprian Oliviu Puf, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu, și-a învins timiditatea și, dorind să-și găsească urgent perechea, a postat o mulțime de selfie-uri în care-și expune trupul plin de mușchi și lipsit complet de puf, pene sau cârlionți.

Comentariile au fost multe și măgulitoare iar propunerile indecente, fără număr. Bărbați sau femei, oameni cinstiți sau infractori care l-au văzut „la bară”, cu toții și-au arătat dorință de a-l cunoaște pe frumosul justițiar „fără roba dar cu mitra în cap”.

Surse din Ineu au declarat că sunt și colegi de breasla care râvnesc la mușcheții lui Cipri însă, de ochii lumii, sunt obligați să respecte legea și să aștepte decizia Inspecției Judiciare care s-a sesizat cu privire la acest caz.

Interesant este că sexy-procurorul nu-și face absolut nicio grijă în legătură cu situația profesională mai ales că, în urma postărilor, a primit o ofertă de nerefuzat de la celebra trupa Chippendales care i-au rezervat un loc pe scenă la show-ul din 8 martie.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
iohannis monolit 2

Americanii au raportat apariția unui nou monolit în Utah: este extrem de tăcut și are ștanțată emblema Președinției României!

Se reduc timpii de transfer în străinătate pentru pacienții cu arsuri