in , ,

Spaima podelelor! Mircea Badea, KO în doar câteva secunde la bătăile cu frișcă ale Iepurașilor Playboy!

mircea badea batut cu frisca

Inainte de a ajunge spaima podelelor si a fi un tata responsabil care se maimutareste zilnic la televizor pentru a-i distra colegii de gradinita fiului sau, sangerosul luptator si deontolog fara pereche, Mircea Badea, era un om ca oricare.

Pe atunci il ajuta foarte mult si anturarea cu profesorul de ezoterism rural si psihotronica fluidelor, Oreste Teodorescu, care, fiindu-i prieten, il scotea pe Mircica de sub poala mamichii si-i arata ce inseamna adevarata a viata.

La una din petrecerile pe unde adesea amusinau, cei doi au fost antamati in rol de iepurasi Playboy si, contra unei sume modeste de bani, au trebuit sa se implice intr-o traditionala bataie cu frisca.

”Inca de atunci am vazut ca smardoiul de Badea e foarte moale pe barbison. Nici nu l-au atins bine fetele alea sexy cu o felie de tort in mecla, ca luptatorul meu neinfricat, Mircica, a cazut balega pe dusumea de a trebuit sa-l stropim o ora cu apa ca sa se trezeasca”, povesteste Oreste, rusinat ca a fost prieten cu asemenea… Doamne iarta-ne!..

Mircea Badea si Oreste

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
absorbant coronavirus wuhan

VIDEO: Teama de coronavirusul ucigaș epuizează stocurile de absorbante din farmacii!

Firma justițiarului Sorin Ovidiu Bălan a prejudiciat statul român cu milioane de euro!