in , ,

Victor Ponta aruncă bomba: a adoptat o fetiță. De ce a ales să păstreze totul secret

Victor Ponta a fost invitat marți seară la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a mărturisit că are trei copii, nu doi, așa cum se știa până acum. El și Daciana Sârbu au înfiat o fetiță.

Despre Victor Ponta se știa că are doi copii, Andrei, de 17 ani, din prima căsătorie, și o fetiță, Irina, de 12 ani, împreună cu Daciana Sârbu.

Victor Ponta: „Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezenţa Dacianei”.

Au fost mai multe momente în emisiune în care Victor Ponta a dat de înțeles că are trei copii. Prima dată, a mărturisit că încearcă să fie un tată cât mai bun pentru băiatul și ”fetele mele”. Apoi, întrebat câți copii i-ar plăcea să aibă, Victor Ponta a fost clar: ”Trei. Câți am acum, trei! (…) Nu pot să dezvolt, dar pot să răspund cinstit la întrebarea dvs”, a răspuns Victor Ponta. La finalul interviului însă, Denise Rifai a vrut să lămurească subiectul și a insistat: ”Ați vorbit despre al treilea copil…”. ”Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei”, i-a spus Victor Ponta.

Cine este fetița înfiată de Victor Ponta

Copilul despre care a vorbit Victor Ponta este o fetiță înfiată dintr-un centru de plasament de acesta și de soția sa, Daciana Sârbu. Micuța are 6 ani, se numește Maria, iar Victor Ponta nu a vrut să vorbească despre ea până acum pentru a nu se interpreta că se folosește de acest subiect în campanie. Mai ales că actele de adopție au fost gata chiar înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie.

După emisiune, Denise Rifai a ținut să clarifice lucrurile printr-o postare pe Facebook: „Am convenit cu invitatul meu din aceasta seara, de la #40deIntrebari, fostul premier Victor Ponta, sa fiu eu cea care aduce toate clarificarile cu privire la marturisirea pe care a facut-o in aceasta seara, legat de faptul ca are 3 copii, si nu 2, asa cum stiam cu totii, pana acum. Daciana si Victor Ponta au infiat o fetita! Are 6 ani si se numeste Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei si l-au dorit enorm! Asa vesti frumoase sa tot auzim!”, a scris Denise Rifai pe contul de Facebook.

Ponta se retrage din politică

Victor Ponta (48 de ani) a surprins pe toată lumea duminică seara, imediat după anunțarea rezultatelor parțiale la alegerile parlamentare, când a anunțat că se retrage din viața politică. Partidul său, PRO România, nu reușește să treacă pragul de 5 la sută și să ajungă în Parlament. „Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cozi la marmitele cu apă caldă de pe Kiseleff! Bucureștenii au uitat de coronavirus – FOTO

Avertisment! Cei care au alergii ar trebui să evite vaccinul Pfizer-BioNTech