in ,

Tradiții românești la Hamburg: un colindător a sorcovit nemțoaicele cu o jucărie sexuală!

colindator dildo

Oricat de bine ar duce-o in strainatate, romanii recunosc, cu lacrimi in ochi, ca dorul de plaiurile natale si de obiceiurile stramosesti cu care au crescut ii mistuie in fiecare clipa a existentei lor.

Arcadie Vrabioru este plecat in Germania din Tecuci de peste opt ani iar anul acesta este prima oara cand nu a putut sa vina de Craciun in tara.

Macinat de singuratate si dorind sa-si inveseleasca putin sarbatorile, zilele trecute a iesit la colindat pe strazile Hamburgului , oras in care lucreaza ca profesor de biologie din 2015.Pentru ca nu a gasit sa cumpere in nici un hypermarket sorcova, Arcadie a achizitionat de la un sex-shop un dildo realistic ( L-30cm, diametru-6cm), cu care a purces la a sorcovi femeile ce-i ieseau in cale.

Magia colindului s-a intrerupt brusc in momentul in care a atins-o pe fata cu pseudo-sorcova pe o femeie musulmana care mergea la brat cu sotul ei. Simtindu-se profund jigniti de traditia romanului, cei doi au reusit sa-l imobilizeze pe Arcadie si au chemat politia care l-a incatusat.

Romanul s-a scandalizat in primele secunde invocand libertatea de religie insa dupa ce a realizat ca in arest va avea cu cine sa-si petreaca Revelionul s-a linistit ca prin minune. 

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

ȘOC! Victor Slav își dorește ca viitoarea soție să îi semene Ecaterinei Andronescu!

Cătălin Mitralieră Jr., după 10 cutii de petarde și 5 încărcătoare de Kalașnikov pregătite pentru noaptea de Revelion!