in , ,

Șoc de Sărbători! În România au apărut colindătorii şi preoţii cu sponsor pe echipament!

popa-sponsorizat

Primul semn ca economia este, intr-adevar, pe calea cea buna il vezi direct pe strada. Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun, anul acesta a fost pentru prima data cand au fost vazuti iesind la urat, complet gratuit si fara obligatii pentru adrisanti, colindatori cu sponsor. Diferenta de clasa dintre ei si cei care colinda nebrenduiti este ca intre Uber si taximetristii clasici.

Domnul Florin Citu merita toata stima si consideratiunea noastra, a contribuabililor onesti. În mandatul său, iata ca piata a reglementat si evaziunea fiscala existenta de mii de ani in domeniul asa ziselor datini. Faptul ca vocile cristaline ale cetelor de colindatori nu te mai forteaza acum sa le dai bani, a creat un confort nemaipomenit ambelor tabere: gazdele sunt linistite ca nu mai duc mana la buzunar iar artistii canta din suflet fara sa le mai stea gandul ca-si iau teapa si ca vor fi  pusi iar in situatia jenanta sa injure si sa dea cu pietre in cei colindati.

Modelul l-au preluat si preotii cu viziuni europene. Zilele astea au aparut in mai multe comunitati din Bucuresti, popi cu sponsorul trecut la vedere pe mitra sau anteriu. Atat colindele cat si slujbele sponsorizate au totusi un element cu care noi, enoriasii, va trebui sa ne obisnuim: la mijlocul programului se ia o pauza publicitara. Deci nu trebuie sa va speriati daca dupa doua strofe de plugusor veti auzi versuri de genul: ”Catena – farmacia inimilor” sau ”Bergenbier – prietenii stiu de ce”.

Vezi mai jos galerie foto:

What do you think?

Written by Badea Scârțana

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cătălin Mitralieră Jr., după 10 cutii de petarde și 5 încărcătoare de Kalașnikov pregătite pentru noaptea de Revelion!

tigani_anglia

Parlamentul a votat! Între 3 și 10 ani de închisoare pentru antițigănism!