in

Shiny Spice, noua aromă de la Sabon!

Anul acesta, sezonul sărbătorilor de iarnă are sclipiri de aur, iar cadourile devin adevărate comori pentru trup și suflet. Pentru că Sabon înseamnă magie, noua colecție pentru Crăciun vine într-o ediție limitată de produse elegante și festiv ambalate, cu un design strălucitor, special creat pentru a atinge orice inimă.

Special concepută pentru tine, această colecție limitată de Crăciun, își dezvăluie misterul și feminitatea prin jocuri de lumină și nuanțe olfactive.

Ce o face diferită? Notele de vârf sclipesc de prospețimea citricelor și sunt urmate de un amestec multifațetat de esențe de flori prețioase. Povestea se încheie fericit cu notele de bază, calde și trainice, ce contopesc cu măiestrie de artist aromele calde, lemnoase, cu dulceața seducătoare a vaniliei.

Deschide cutiile cu minuni și oferă-ți clipe de inegalabil răsfăț. De la petrecerile exuberante cu prietenii și până la cele mai tandre momente de familie, SABON îți este alături, presărând praf de stele, pentru ca tu să aduni în suflet cele mai prețioase amintiri.

Produse în ediție limitată

În exclusivitate pentru acest sezon festiv al anului, SABON lansează produsele sale cele mai vândute, acum cu un design special, în ediție limitată.

Exfoliantul de corp, Loțiunea de Corp, Ulei de duș, Unt de mâini, Bulgăre Mineral, Săpun Solid, Aromă de cameră, Lumânare parfumată, Odorizant pentru mașină, gentuțe pentru cosmetice, descoperă-le pe www.sabon.ro.

Lucrarea Lunii Noiembrie – Sabon, by Aurel Tar

Inspirată de Shower Oil, lucrarea lui Aurel Tar inspiră autenticitatea și eleganța numită Sabon. Tehnica de lucru abordată este: nisip fixat și acrilic iar maniera de lucru este mai degrabă apropiată tehnicilor de zidărie, prin folosirea gletierei, un limbaj (pictural) aspru transpus într-o formă elegantă ce se identifică în primul rând, cu personalitatea fiecărui sentiment.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Avon Distillery, noua gamă de îngrijire a tenului care celebrează frumsețea curată

Icoana lui Arsenie Boca

S-a furat icoana lui Arsenie Boca, cea plângătoare cu lacrimi de mir!