in

Șerban Nicolae, șoferul infractorilor, a încercat, la moțiune, să vorbească precum oamenii cu costum și cravată!

serban nicolae

In razboiul verbal declansat de motiunea de cenzura in Parlamentul Romaniei au sarit la bataie si soferii care, de cand poarta costum si cravata, sunt convinsi ca pot articula cuvinte ca semenii lor cu scoala terminata la termen.

Serban Nicolae, fostul sofer al infractorului Catalin Voicu, incurajat de politica de clan mafiot dusa de puscariasul Dragnea, a tinut mortis sa se remarce in fata colegilor si a trecut la microfon. Pentru ca dupa numai trei luni de guvernare nu prea ai ce comenta nasol despre administratia liberala, fostul lacatus de la IMGB, Serban Nicolae, a inceput sa turuie exact ce a auzit ca li se reprosa lor cand erau la putere.

”Se vede ca actualii guvernanti nu au nicio meserie, nu se pricep la nimic si daca ies din politica vor muri de foame. Impostorilor, ati dat ordonante de urgenta noaptea, fara studiu de impact, fara dezbatere publica, sunteti vanduti strainilor, sunteti dusmanii acestui popor”, a urlat reprezentantul partidului cu cei mai multi analfabeti pe metru patrat de Mercedes.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
scoli inchise ialomita

Toate școlile se închid în Ialomița, joi, 6 februarie, din cauza viscolului!

ciolacu psd desfiintare

PSD se desființează! Moțiunea a rupt partidul în două și a băgat liderii în ședință la Palatul Parlamentului!