in , , ,

Secretele neştiute ale Ginei Pistol, iepuraşul din Playboy care a înnebunit milioane de morcovi – FOTO

Gina Pistol se poate mândri că se numără printre puținii teleormăneni care nu au fost aduși cu camionul la București de Liviu Dragnea și nici nu au reușit apoi în cariera pe spatele ștrengarului cu mustață.

Plecată de la tejgheaua unui magazinaș de pâine din Alexandria, Gina a ajuns celebră în toată țara prin propriile forte. A devenit vedeta brusc după ce și-a etalat frumusețea în paginile revistei Playboy. Dacă după prima ședință foto a plâns de emoție și rușine, la următoarele apariții, și-a dezvelit formele cu siguranță unei profesioniste care face treaba asta de-o viață.

Fostul redactor-sef al revistei, Dan Silviu Boerescu, relatează că, pe unde apărea Ginuța, înnebuneau toți masculii de parca ar fi fost măgari în călduri.

„Zgâriau toată noaptea la ușa ei de hotel, îi trimiteau șampanie și mici la masa de la restaurant, îi cumpărau pantofi și pijamale, fără că ea să și le dorească, și toate astea numai că să se bucure câteva secunde de atenția ei”.

Rudele ei apropiate și chiar actualul iubit, îndrăgitul cantautor Smiley, recunosc că au ieșit din cele mai ciudate încurcături dând cadou o revista cu Gina goală pe copertă.

„Un cioban din Moeciu mi-a dat brânză la juma de preț văzându-mă cu un Playboy subraț. Alta dată, după ce am trecut cu 180 pe roșu prin Piață Victoriei, polițiștii m-au iertat doar pentru că le-am arătat o bucă pozată de-a Ginei și mi-au urat „spor la treabă”. E clar că m-am îndrăgostit de cine trebuia”, declara mândru, Smiley.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Confucius, pentru noi, e Tony Poptămaş 2! – FOTO

nou nascut

Minunile pandemiei: primul bebeluș născut cu mască pe figură, studiat de cercetători la Maternitatea Polizu!