in

Regele Dorin Cioabă decretează: „Cine nu dă drumu´la apă după ce a băgat mâinile sub robinet va fi amendat cu doo kile de aur și șasă cai frumos”

Dorin Cioabă
Dorin Cioabă

Pandamia coronavirusului a speriat si populatii care nu stiau ce este frica in fata microbilor si a bolilor de tot felul, obligandu-le sa-si incalce si cele mai sacre obiceiuri.

S-a facut atata tam-tam legat de spalarea mainilor cu apa si sapun, cel putin 20 de secunde, incat pana si Regele Cioaba a realizat ca de data asta nu e vorba de „rasism sau glume deplasate”.

Ca la orice ocazie speciala, ieri, Majestatea Sa Dorin, si-a pus coroana de Mall, costumul de fitze si, dupa ce si-a dres vocea cu doua oua Faberge – original 100%, a decretat in fata norodului pe care-l conduce:

„Ba, manca-v-as  io lovelele voastre! Cine nu da drumu´ la apa dupa ce a bagat mainile sub robinet inseamna ca vrea sa-si bata joc de mine si decat se preface ca se igienizeaza. Pentru astia pedepsele va fi estrem de nasoale. Doo kile de aur si shasa cai frumosh o sa plateste cine nesocoteste ordinu´meu. Am zis!”, a clarificat Regele Cioaba.

What do you think?

Written by admin

Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

O bonă din Italia a fost trimisă să lucreze de acasă dar a fost carantinată la Nădlac

orband depunere juramant

Prima fotografie cu costumul în care Ludovic Orban va depune jurământul de premier!