in ,

Proprietarul unui club de swingerși pune la dispoziție pentru carantină ”conacul plăcerilor perverse”!

swingers

Pe langa inconstientii care, prin comportamentul lor, ingreuneaza actiunile de stopare si combaterea pandemiei, mai exista si binefacatori care vor intra, cu certitudine, in cartea de istorie a neamului romanesc.

Vazand cat de rapid creste numarul celor afectati de virus, un intreprinzator clujean care a dorit sa ramana anonim, a anuntat ca vrea sa puna la dispozitie spatiile unui vast domeniu care-i apartine. Locatia respectiva se afla intr-un cadru natural mirific si gazduieste, de ani buni, un club de swing arhicunoscut de catre amatorii de placeri carnale in grup. Este de fapt un vechi conac construit in urma cu 150 de ani in stil renascentist care, dupa ce a fost renovat 100%, oferea oaspetilor 34 de camere dotate corespunzator pentru cele mai bizare practici sexuale. Proprietatea este dotata cu trei piscine, saune, camere de tortura, ring de dans si 20 de leagane de facut  ”amor in zbor”.

”Pacientii internati pot sa foloseasca toate jucariile si aparatele din incinta asezamantului dar sunt rugati sa le puna la loc, exact asa cum le-au gasit. Sper ca putina placere carnala sa le ridice moralul si, dupa cazarea in camerele noastre, sa se faca bine rapid si sa se intoarca aici ca niste clienti sanatosi care doresc sa-si traiasca viata la maxim”, a transmis patronul lacasului.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
vedeta indragita

O vedetă iubită de români a clacat: ”De cand suntem izolați cu copiii în casa n-am mai facut sex și-mi vine să mă urc pe pereți!”

politisti curtea de arges

La Curtea de Argeș, unii polițiști acceptă și plata amenzilor în partide de sex!