in , , , , ,

Prima demisie din AUR: „O să-mi dedic timpul și energia pentru unire, pentru idealul României Mari” – FOTO

Secretarul general al Organizației de Tineret a AUR, Ariadna Cîrligeanu a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că demisionează din partid.

Potrivit datelor parțiale anunțate de Biroul Electoral Central, AUR a obținut peste 8,5% din voturi la alegerile parlamentare.

SORIN LAVRIC, LIDER AUR: “NICIUN BĂRBAT NU CAUTĂ ÎN FEMEIE DEȘTEPTĂCIUNEA. POŢI S-O DOREŞTI, NU S-O ADMIRI”

„A venit momentul să mă retrag, pentru a-mi dedica timpul si energia în viata civică pentru românii din Basarabia, din Nordul Bucovinei, pentru unire, pentru idealul României Mari”.

15.000 DE ROMÂNI S-AU ÎNSCRIS ÎN AUR ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Mesajul integral aici:

„A sosit momentul să mă retrag din AUR*

Uneori în viaţă Dumnezeu ţi le așază prea bine sau pur și simplu întâlnești oameni care îţi dau o anumita direcție, oameni care contribuie la dezvoltarea ta.

Aveam 14 ani când mai in glumă, mai în serios mi-am stabilit visul : ca peste cativa ani sa formez o organizație care sa lupte pentru românii din Basarabia și Nordul Bucovinei. Era un ţel care a părut nebunesc în tot acest timp chiar si pentru idealista de mine.

La 16 ani m-am înscris ca voluntar în Acțiunea 2012 pentru ca am simtit din prima clipa ca acolo imi este locul.

Ce a urmat, o stiti și voi, 3 ani memorabili in care am crescut alaturi de niste oameni ce mi-au devenit a doua familie.

Deși nu imi place politica, nu am stat pe gânduri când am avut ocazia să ajut la formarea AUR, alături de aceiași oameni dragi cu care obișnuiam să flutur tricolorul.

AUR este un proiect in care am depus suflet, sacrificiu și nu voi regreta niciodată ca am ales sa fac parte din această echipă.

Ce am invatat de la George in tot acest timp este ca oricât de nebunesc pare ţelul pe care ţi l-ai ales, lupți până la capăt, iar intr-o zi, imposibilul devine posibil.

Și uite ca vin momente in viata cand ajungi la o răscruce de drum si trebuie să iei o decizie. Stiu ca pare prea devreme, dar a venit timpul sa ma retrag din AUR și a venit timpul ca o noua generatie sa preia Acțiunea 2012.

Ma retrag din viata politică pentru a-mi dedica timpul si energia in viata civică pentru românii din Basarabia, din Nordul Bucovinei, pentru unire, pentru idealul României Mari.

Și plec împăcată că am reușit să simt cum AUR a devenit un fenomen și că am avut ocazia să-i cunosc pe toti cei care s-au implicat la clădirea acestei mișcări.

Nu imi este usor sa iau aceasta decizie, dar este necesar. Plec sa pun in aplicare tot ce am invatat de la voi, cu voi, acolo unde este cea mai mare nevoie de mine.

Se încheie un capitol si incepe altul, o nouă provocare prin care-mi voi trăi nebunia. Basarabia e România și toti romanii de pe ambele maluri de Prut trebuie să afle că doar Unirea face Puterea!”

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Sorin Lavric, lider AUR: “Niciun bărbat nu caută în femeie deșteptăciunea. Poţi s-o doreşti, nu s-o admiri”

AUR cere redeschiderea de urgență a școlilor „înainte ca anul școlar să fie compromis”