in ,

Orgia bate pandemia! Europarlamentar ungur, prins făcând sex în grup la Bruxelles!

József Szájer

Un europarlamentar ungur a fost prins făcând sex în grup la Bruxelles, acolo unde poliția belgiană a reținut 25 de persoane, majoritatea bărbați, în timpul unei orgii sexuale în plin lockdown. Scenele se derulau într-un bar din centrul Bruxelles-ului, la doi pași de comisariatul central de poliție. Europarlamentarul József Szájer a fost prins când încerca să fugă de poliție pe un burlan.

Faptele petrecute vinerea trecută și dezvăluite de publicația La Derniere Heure ar fi smuls zâmbete dacă nu ne-am afla în plină criză sanitară. Și dacă printre partipanții la orgie nu se aflau diplomați și chiar un deputat european străin, scrie sursa citată. Mai mult decât atât, jurnaliștii spanioli de la cotidianul La Razon anunță faptul că orgia era de fapt un gang bang homosexual în toată regula, în realitatea toți cei 25 de participanți fiind bărbați.

Parchetul din Bruxelles nu a dezvăluit identitățile, dar a confirmat incidentul, fără a oferi alte detalii. Presa locală a scris că deputatul european prins în flarant ar fi încercat să fugă de poliție pe un burlan, dar s-a rănit. Reținerea sa a dus la intervenția Ministerului Afacerilor Externe, pentru că deputatul se bucură de imunitate.

La petrecerea sexuală clandestină din cauza restricțiilor anti-Covid au mai fost găsite și stupefiante.

Marți, József Szájer a recunoscut că a fost unul dintre participanții la orgia sexuală organizată într-un bar din centrul capitalei belgiene.

József Szájer a declarat pentru presa ungară că nu a consumat droguri la „petrecere”: „Poliția a spus că a fost găsită o pastilă de ecstasy, dar era a mea, nu știu cine a adus-o și cum… Regret că am încălcat regulile de carantină, a fost iresponsabil din partea mea și îmi voi asuma responsabilitatea”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
medic roman dana budeanu

Medicul român care a șters pe jos cu Dana Budeanu: ”Ești doar o mediocră, tu nu însemni nimic!”

Epidemiolog: Ce trebuie să știe persoanele care au simptome specifice Covid-19