in , ,

Oana Lis este pregătită: „O să mă spăl pe dinţi cu cenuşa lui”

Oricât de multă tărie ți-ar da dragostea, la un moment dat, trebuie să realizezi că toate ființele pământului au o durată de viață finită.

Oana Lis s-a împăcat deja cu gândul că Viorel dorește să fie incinerat. „Să mă prăjești pentru zei, cum făceau dacii când chemau ploaia. Poate așa, va veni pacea și belșugul și pe meleagurile românești”, a spus fostul edil.

Când i-a auzit pretenția, frumoasa blondină a fost șocată și nu știa cum o să explice grozăvia neortodoxă prietenilor și rudelor apropiate. Nu voia să fie bârfită ca fiind o ciudată, cum a pățit fiul Zinei Dumitrescu sau soția lui Sergiu Nicolăescu. Cu timpul însă, Oana, încurajată de fermecătorul ei soț, s-a obișnuit cu aceasta variantă funebră, găsindu-i chiar și niște avantaje.

„La început mi s-a părut sinistru. Brrrr! După ce am stat, m-am gândit și am socotit în liniște, mi-am dat seama că incinerarea asta are și avantaje pentru moștenitori. Eu, spre un exemplu, mă voi spală pe dinți cu cenușă respectivă pentru că, am auzit, albește nemaipomenit. Cică e bună și la balonare. O lingură rasă de cenușă are exact același efect că cărbunele digestiv. Nu stiu, o să văd. Cu ditamai urna plină, o să încerc toate drăciile, îți dai seama. Ca să vezi cum e și viață asta: el m-a ars de sute de ori, io o să-l frig decât o dată”, a povestit Oana cu umor.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Vedeta a pierdut și afacerea cu haine: „Nu am avut de ales”

Veste bună pentru români! Cresc pensiile și alocațiile. Află cu cât!