in , ,

Moaștele intră în acest an pe lista medicamentelor compensate 100% în România!

moaste la spital

Sfânta colaborare dintre BOR și Ministerul Sănătății urmează să se concretizeze în mod fericit, în acest an, printr-un normativ mult așteptat de mai marii Patriarhiei: cura cu moaște va fi recunoscută oficial ca panaceu, administrarea leacurilor spirituale ce vindecă organic orice boală urmând să intre în meniul de tratamente al fiecărei instituții spitalicești din România, serviciile fiind apoi decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate către B.O.R.  

Anunțul a fost făcut recent de Patriarhul Daniel după bilanțul programului pilot în baza căruia, vreme de 3 luni, în 33 de spitale din țară, moaștele Sfinților Apostoli Andrei și Nectarie au fost plimbate prin sălile de operații și pe la căpătâiele bolnavilor, pacienții primind și un tratament complementar prin miruire.

Conform PF Daniel, rata însănătoșirii în urma procedurilor aplicate a fost de aproape 120%, tinzând spre procentele prezenței la vot în unele eparhii electorale teleormănene. Asta pentru că nu doar cei internați sau operați au beneficiat de minunile taumaturgice, ci chiar și unele cadre medicale cu probleme de sănătate.

Un singur pacient a acuzat ineficiența rețetei, la Spitalul Elias din Capitală, dar acesta e cunoscut drept un îndrăcit liber cugetător convins că Iisus nu a fost niciodată altceva decât un agitator politic nefericit care, având misiunea de a anunța apariția peste veacuri a mesianicului V.I. Lenin, a căzut victimă a represiunii poliției politice romane.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
internet scara

Doi puști din Buzău i-au tăiat internetul profesorului de matematică, pentru a scăpa de teme peste weekend!

ponta chelner

Proteste de amploare după ce Traian Băsescu l-ar fi făcut chelner în public pe liderul Pro România, Victor Ponta!