in , ,

Marian Godină dă de pământ cu Sorina Pintea: ”Mor de nervi când aud văicărelile bolnavilor prinși la furat!”

godina-pintea

In contextul in care numeri pe degete politicienii cinstiti din ultimiii treizeci de ani, nu cred ca mai exista roman care sa se mire de cazul doamnei Sorina Pintea. Unii o privesc ca pe o corupta obisnuita din tagma ”hotilor cu gulere albe”.  Altii, putini la numar, ii comenteaza povestea ca pe a oricarei mame lovita de soarta, cu toate ca fiul ex-ministrei nu a sarit nici el departe de trunchi fiind condamnat pentru trafic de droguri.

Printre cetatenii oripilati de coruptia indestructibila din aceasta tara, deja celebrul politist, Marian Godina, a facut o declaratie pe cat de dura pe atat de justificata.

”Am citit o văicăreala ieftină a unei persoane care, până nu demult era suficient de sănătoasă cât să poată conduce un spital.

Apoi, mi-am amintit de tata. A fost internat cu ceva timp în urmă într-un spital din Brașov, iar mama a fost trimisă peste drum, la o farmacie, să cumpere perfuzoare.

Tatăl meu a muncit în uzină de la 16 ani până a ieșit la pensie. Iar jegul de stat, jegul de minister al sănătății, condus la acea vreme chiar de această doamnă care acum vrea să ne facă să-i plângem de milă, nu a putut să-i ofere un rahat de perfuzor. După o viață de muncă și de contribuții la sănătate. Aia e umilire, doamnă! Aia e afectare a stării de sănătate! Ăla e lucru inuman, doamnă, să pui un om care a muncit peste 40 de ani, ca la pensie să își cumpere un perfuzor.

Te întrebi unde e pericolul social? Fmm, ca mor de nervi!

Pericolul social e când bagi gheara și exclami „super tare” când auzi ce sumă vei fura. Ăla e pericolul social. Pericolul social e că mii de pensionari îsi cumpără perfuzoare, în timp ce un hoț ordinar exclamă de bucurie când încasează zeci de mii de euro.

Bucură-te că trăiești în România, țara în care, în arest fiind, la fiecare văicăreală ești dus urgent cu alai la spital. Că dacă erai în altă țară, pentru astfel de furturi aveai șansa să zâmbești frumos în fața vreunei guri de tun.

Citesc în continuare, cu tensiunea ridicată, postarea puturoasă: „Să nu uităm că și copiii României văd asta. Umilirea și tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor!´´

Care copii, doamnă? Copiii ăia cărora fiu-tu le vindea droguri? Aia era tortură umană. Să vinzi cuiva niște substanțe despre care știi că le provoacă dependență și că-i va face să te caute să mai cumpere. Aia e tortură! Cum dracului se face că mama și tata au reușit să mă crească fără să ajung să vând droguri?”, isi termina domnul Godina postarea tremurand de nervi.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
mario iorgulescu

Tribunalul București a decis: Mario Iorgulescu poate fi adus și condus cu 1000km/oră către arest!

macheta glume 1

Hoțul neprins, politician cinstit!