in , , ,

Ion Dolănescu o rupea cu bătaia pe Maria Ciobanu

Chiar daca dansa trăiește acum peste Ocean, la Los Angeles, și dansul odihnește peste ceruri, la Al de Sus, povestea mariajului lor ar putea fi subiect de film indian.

Într-un interviu de excepție ciocârlia muzicii populare romanești a mărturisit că în timpul căsătoriei, maestrul, zis și ciocârlanul tezaurului folcloric o bătea adesea.

Dom´ne, ce înseamnă și ambalajul poleit! Cine ar fi crezut că intre acești Eros Ramazzotti și Tuna Turner ai spațiului Carpato- Danubian ar fi existat vreo secunda de nearmonie?

Cum să-ți imaginezi că un june cu bucle de înger și privire de mieluț neprihănit, că Ion, poate pune lopata pe o crizantema de femeie, că Măria? Când îi vedeai cum ciricaie că doi sticleți printre zarzări, fluturi, păpădii și buburuze parca ți-ai fi dorit să oprești timpul în loc și pe ei să-i imortalizezi într-o carpeta persana pe care să scrie mare: Fericirea absoluta înseamnă o dragoste ca a dânșilor.

Și totuși, în spatele unor voci nepereche și a unor haine înflorate, simbolizând fericirea, iubirea și bucuria de a trai, erau de fapt doi oameni că oricare, cu bune și rele. De unde și vorba> Batu și nea Ion, că e și el om!

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
mircea-badea carmen bruma

Mircea Badea își ține nevasta goală pe balcon încă de la Revelion!

Vaccinul Moderna a ajuns în România – FOTO&VIDEO