in ,

IKEA a scos prima carte de Limba Română pe care ţi-o montezi singur!

De orice parte a baricadei politice ar fi, românii responsabili recunosc că situația din învățământ este dezastruoasă. Cu toate încercările zecilor de miniștri ai Educației, problemele au rămas aceleași de zeci de ani ba, mai mult, s-au agravat de la o generație la alta.

Văzând neputință oficialilor autohtoni, forțe „obscure” din străinătate și multinaționalele atât de hulite de patrioți adevărați s-au hotărât să preia inițiativă și să schimbe din rădăcini sistemul perimat.

Primul investitor occidental care a resimțit instruirea precară a clienților săi români este IKEA. Celebrul magazin de mobilă a constatat că milioanele de vizitatori care le calcă pragul vin mai mult la plimbare și privesc exponatele ca la muzeu, cumpărând doar chifteluțe de un leu. Singura soluție pe care au găsit-o specialiștii nordici a fost să se ocupe direct de școlarizarea cumpărătorilor și pentru asta au scos o carte cu litere scrise pe bucățele de lemn pe care ți-o poți monta singur acasă după bunul plac.

Produsul inovativ este o alternativă la manualele alternative și se bucură de un real succes în rândul elevilor, dar și al părinților. În semn de mulțumire pentru ajutorul dat, sute de școli din țară au organizat excursii la Ikea unde au mâncat pe săturate crenvurști cu multă pâine.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

10 întrebări impertinente pentru Olivia Steer, după un şpriţ de vaccin, rozé, origine controlată…

Techirghiol a devenit prima staţiune românească a sexului fără oprelişti!