in , ,

Halucinant! Vulpița, cea mai influentă vedetă a Trustului Intact, a studiat la Oxford!

viorel si vulpita

Sa-ti achizitionezi un televizor inteligent ca sa urmaresti programele romanesti este ca si cum un nene care s-a nascut fara picioare isi cumpara saptamanal cei mai scumpi pantofi de pe Internet. Majoritatea formatelor in limba romana sunt sustinute de pitipoance care-si arata cracii fara rost si de cocalari care rad fara motiv.In peisajul acesta de cosmar, o figura aparte o face emisiunea ”Acces Direct” care a depasit in scarbosenii chiar si groapa de gunoi Glina. Numai cine are de crescut o ciurda de copii, ca Mirela Vaida, poate face compromisul de a lucra intr-o asemenea gradina zoologica fara costum de protectie si neinarmat. Fie ca sunt inventate si jucate prost de actori amatori, fie ca sunt adevarate, povestile prezentate zilnic de Mirela sunt toate sinistre si pline de puroi insa, de ceva vreme, idila Vulpitei combinata cu Viorel, a batut toate recordurile din domeniul coprofiliei.

Cum orice dilimache incepe sa se simte geniu atunci cand observa ca oamenii normali din jurul lui nu-l gonesc cu un sut in cur, nici cei doi eroi ai Antenelor nu au facut exceptie. De cand apar regulat la televizor, Vulpita si Viorel s-au schimbat total si si-au actualizat CV-uirle conform cu realitatea pe care o experimenteaza. Aurel sustine ca a terminat Teologia si, pana sa fie star, a fost pastor ca si colegul sau, Mihai Gadea. Vulpita anunta pe retelele de socializare ca lucreaza ca moderator de televiziune si ca a absolvit Facultatea de matematica in Limba Ebraica de la prestigioasa  Oxford University.

Poate in alta conjunctura ne-ar fi mirat putin evolutia spectaculoasa a bietelor ciudatenii insa tinand cont ca totul se intampla la trustul infratit cu CNN-ul, nu ne ramane decat sa ne scoatem palariile in semn de respect.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
streinu cercel

Medicul Streinu Cercel, sfaturi anti-coronavirus: ”Nu vă mai roadeți unghiile înainte de a vă spăla pe mâini!”

becali oi autostrada

Gigi Becali a fost făcut drob în direct: ”De unde să știe fotbal unul care blochează circulația pe autostradă cu oile?”