in

Halucinant! Un șofer a lovit cu mașina un vecin apoi l-a dus acasă, în pat, ca să pară că a murit din cauze naturale

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Suceava, după ce și-ar fi lovit un vecin cu mașina. Acesta a luat victima și a dus-o acasă, a așezat-o în pat, ca să pară că a murit din cauze naturale.

Suspectul a lăsat victima fără nicio supraveghere şi fără a solicita deplasarea unui echipaj medical pentru a-i acorda îngrijirile medicale necesare, precum şi fără a sesiza evenimentul în cauză organelor de poliţie, fapt ce a dus ulterior la decesul rănitului, cu intenţia clară de a-şi ascunde faptele şi de a induce în eroare organele de anchetă.

Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, un localnic din comuna Ostra a alertat autoritățile după ce și-a găsit vecinul mort în casă. La fața locului a fost chemată Ambulanța, care a constatat decesul.

Cadavrul a fost dus la morgă pentru necropsie. Potrivit polițiștilor, specialiștii au stabilit că acesta prezenta leziuni la nivelul picioarelor.

Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă, iar în cadrul cercetărilor au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, oamenii legii au stabilit că un vecin l-a accidentat pe bărbat cu o autoutilitară, după care l-a pus în remorcă și l-a dus acasă. Mai mult, acesta ar fi trimis alți vecini să meargă acasă la victimă, sub diferite pretexte, pentru a vedea dacă și-a revenit.

Suspectul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentat instanței pentru luarea altor măsuri preventive.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Alertă de vreme severă! Rafalele de vânt vor atinge 70 km/h

OMS, avertisment cumplit! Al doilea an pandemic ar putea fi mai dur decât primul