in ,

Guvernare social – democrată: Olguta Vasilescu avea slugi care-i apăsau butonul la lift când era ministră!

olguta vasilescu slugi

Nu se mai mira  nimeni cand razbat in spatiul public detalii legate de comportamentul profesional ciudat sau de stilul opulent de viata al pesedistilor, propovaduitori de egalitate si aparatori declarati ai celor necajiti. 

Printre socialistii care au dovedit o apetenta deosebita pentru apucaturile burghezo-mosieresti se afla si patrioata Olguta Vasilescu despre care, fostii ei subalterni, au niste povesti incredibile.

Olguta avea om care-i mesteca mancarea si-i dadea in gura ca la bebelusi, avea femeie care-o pieptana si-i scurta parul din nas si urechi si o gramada de alte slugi insarcinate cu cele mai abracadabrante slujbe. Cinci olteni cat muntele, adusi special de la Craiova, se ocupau in minister exclusiv cu chematul liftului si apasatul butonului corespunzator etajului la care dorea printesa sa poposeasca.

Socata de obiceiurile medievale pe care le-a gasit la preluarea portofoliului, noul Ministru al Muncii, Violeta Alexandru, si-a facut cruce si a scuipat speriata in san.

„Tradiția conform căreia când Ministrul Muncii pleca din cabinetul său și până parcurgea, în 30 de secunde, distanța până la lift, secretariatul suna și transmitea liftierei să aducă liftul la etajul 2 (la cabinetul Ministrului) și să deschidă larg ușa ca să nu facă demnitarul vreun efort, se oprește la 2019.

Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton”, este mesajul ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Plan de amenzi în pandemie: minim una pe zi, altfel polițiștii răspund cu capul – FOTO

Starea de urgență, posibilă după alegeri. Ce spune premierul Ludovic Orban