in ,

Gheorghe Tinel, despre prefectul de Ialomița: ”Politrucul” Gigi Petre trebuie schimbat!

Cele 48 de ore anunțate la Caracal de prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, potrivit căruia prefecţii şi subprefecţii urmau să fie schimbaţi în intervalul amintit scurs de la învestirea guvernului condus de Ludovic Orban, s-au transformat în câteva săptămâni.

Întrebat când ar urma să aibă loc, totuși, schimbarea şefilor instituţiilor deconcentrate, deputatul ialomițean Gheorghe Tinel a confirmat zilele trecute intenția noului cabinet, considerând că actualii reprezentanți ai executivului în teritoriu sunt, nici mai mut nici mai puțin decât ”politruci” ai fostei guvernări.

”Diligențele noastre sunt făcute pentru a schimba prefectul și subprefectul în Ialomița. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Dar lucrurile nu sunt atât de urgente pentru noi. Urmează o analiză pe care o vom cere autorităților care răspund de deconcentrate și abia apoi vom vedea dacă e nevoie sa fie sau sa nu fie schimbați. Deci nu am venit sa spunem „de mâine dam afara!”, ferească Dumnezeu, dar cei doi politruci, prefectul și subprefectul, din punctul nostru de vedere nu pot continua activitatea cu PNL”, a declarat Gheorghe Tinel, șeful liberalilor ialomițeni.

Gigi Petre, Prefectul județului Ialomița, cel care a mai câștigat de două ori, în instanță, procesele intentate împotriva unor schimbări similare, considerate abuzive, s-a rezumat la o declarație laconică: ”Legea e lege, și ea trebuie respectată de toată lumea…”

What do you think?

Written by Eugen Cismasu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
curva gura de aur

Azi, de Sfântul Ioan Gură de Aur, n-au voie să muncească nici lucrătoarele cu gura…

Restaurante „Zero Waste” – Top 5 destinații în care sustenabilitatea se reflectă și în bucătărie