in ,

Frustrații neinvitați de Iohannis văd cu alți ochi broșele Vioricăi…

cosmin gusa

Verticalul ardelean, consultant politic, geostrateg, mogul de presa si politician de onestitate rara, Cosmin Gusa, a declarat in ultimii cinci ani ca el este singurul de la postul tv pe care-l conduce care nu l-a votat in 2014 pe Klauss Iohannis.

Anul in curs ni l-a infatisat pe onorabilul policalificat in atatea ipostaze contradictorii incat nu stim de ce se mira ca la dezbaterea de marti seara, presedintele in functie nu i-a chemat nici un subaltern.

Pana acum trei saptamani o facea pe Vasilica Viorica ”proasta satului adusa de hotul judetului la oras”, a intrat apoi in PSD ”ca sa nu ajunga Barna in turul al doilea”, a fost  exclus de Dancila din partid si a inceput sa-l linga pe Iohannis care castiga fara probleme alegerile iar cand a vazut ca neamtul nu-l cheama la sezatoare a intors-o a mia oara: ”Iohannis si-a pus presa neinvitata in cap si va pierde niste procente”.

Nici don’ soarele jurnaliste de la Realitatea Plus (minus) nu l-au mai iubit astazi atat de mult pe sibian, dand, parca, de inteles, ca vad deja cu alti ochi minunatele brose ale blondinei din Videle.

”Legat de problema cu  aria cercului, cred ca doamna Dancila a gresit din cauza emotiilor. Nu avea cum sa nu stie formula ca doar, inainte de 1989, se facea carte serioasa iar dansa, ca inginer, a invatat multa matematica”, a afirmat o moderatoare tv care, pana alaltaieri, din tuta n-o scotea pe Vasivio.

Stimata si tanara ziarista care in plus dadeati de inteles ca nici Iohannis nu ar fi stiut formula si de aceea a zambit ironic, fiti putin atenta si notati-va urmatoarele detalii privitoare  la scoala de dinainte de revolutie.

Este adevarat ca atunci se intra mult mai greu decat astazi la o facultate insa nu la toate. Concurenta serioasa era la scolile din marile centre universitare si nu la ”Petrol si gaze” din Ploiesti, unde zice Viorica ca a studiat.  Acolo mergeau copiii care nu reauseau sa intre la niciuna din facultatile tehnice serioase si se dadea examen de admitere pana toamna tarziu ca sa se ocupe toate locurile. Nivelul la acea unitate de invatamant era atat de scazut incat chiar si celor admisi le era rusine sa spuna unde sunt ”studenti”. Pentru eminentii de la ”Petrol si gaze” erau dificile si operatii precum ”adunarea cu zero si inmultirea cu unu” iar de calcularea ariei unui cerc nu cred ca au auzit niciodata.

Asa ca  lasati-o mai moale cu inginera Viorica Dancila care a absolvit inainte de 1989. Va spune un nene de-o seama cu Viorica si care a facut Politehnica Bucuresti in exact aceeasi perioada cand ea batea strazile prin Ploiesti dandu-se studenta.

What do you think?

10 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Ar trebui sa vedem calitatea ziaristilor invitați la monologul unui președinte aflat in campanie politica de 5-6 ani,un arogant și un om egoist.A reușit sa împartă țara in albi și negri.Fara o dezbate reala între candidați , se merge pe un câștigător sigur.Din respect pentru cei care merg la vot cei doi candidați aveau obligația morala a unei dezbateri reale pe TVR1.Este prima candidata la prezidențiale ajunsă in finala romaneasca,care a fost in fruntea guvernului României 1an și 10 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

The Grand Heritage – Arta naivă, văzută prin ochii plini de candoare ai artiștilor populari

canarias dancila

”Dăncilă, ce ursărie”. Viorica, luată la mișto în presa spaniolă!