in , ,

FOTO! 200.000 de voturi pro Biden, descoperite la bordul unui vas cu containere din China!

biden container

Republicanii americani spun că președintele Donald Trump urma să câștige în mod detașat alegerile din 2020 în Wisconsin până când – de-a dreptul miraculos – oficialii electorali au descoperit 200.000 de buletine de vot pro Biden, care se aflau pe un vas – container de transport comercial din China.

Practic, în timp ce Trump s-a descurcat destul de bine în mare parte din nordul și centrul Wisconsinului, a fost absolut zdrobit în buletinele de vot provenite din China.

„A trebuit să luăm în calcul numărul uriaș de voturi provenit din zona Milwaulkee și, bineînțeles, de pe vasul vargo chinez. Acești alegători sunt total legali, există, și singura lor ”vină” este că vor ca Donald Trump să părăsească Casa Albă”, a declarat unul dintre șefii comisiei electorale din Wisconsin, Peter Fishystink.

Cele 200.000 de buletine de vot au ridicat numărul total de voturi exprimate în Wisconsin peste numărul alegătorilor înregistrați pe liste, ceea ce este extrem de ciudat, în viziunea tuturor, însă mai mult decât pozitiv, în concepția oficialilor electorali.

Acelorași oficiali electorali nu li s-a părut surprinzător nici în faptul că nava aparținea Companiei Navale Sea Force One, înființată cu doar o lună înainte de alagerile americane, și nici detaliul legat de numele navei cargo, aceasta fiind botezată, după cum se vede și în fotografii, Jo Bi Deng.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Iohannis: „Nu există altă soluție decât impunerea unor noi restricții severe” – VIDEO

Veste bună pentru bucureșteni: Nicușor Dan anunță reabilitarea a 22% din rețeaua de termoficare cu fonduri europene