in ,

Fetița Alessandrei Stoicescu, infectată cu coronavirus la doar 1 an și 5 luni

Soțul și fiica Alessandrei Stoicescu au fost confirmați pozitiv cu coronavirus.

După ce a anunţat că soţul ei, Sergiu Constantinescu, a fost testat pozitiv cu coronavirus, se pare că şi fetiţa celor doi, micuţa Sara, s-a infectat.

„Si a venit si acel moment.Incepand de astazi sunt ceea ce, sec si impersonal, numim de 10 luni: contact direct. Sergiu, sotul meu, a primit un rezultat care certifica ceea ce stiam despre el de cand il cunosc: ca este pozitiv. Eu, ca doar nu degeaba lucrez la stiri, sunt negativa insa regulile sunt reguli pentru toata lumea: sunt contact direct deci ne izolam impreuna, ca familie. E poate un semn al destinului ca, dupa un an nebun cum nu am mai trait niciodata, sarbatorile chiar sunt un moment care trebuie trait in familie, alaturi de cei mai dragi oameni. Izolarea fizica nu inseamna decat lipsa contactului cu cei din afara familiei noastre”, a scris prezentatoarea Antena 1 pe Facebook.

Fiica Sandrei Stoicescu are COVID

Vedeta a dezvăluit că simptomele COVID-19 includ la micuță doar febră și stare de somnolență.

„Ziua a treia. Este destul de complicat. Și Sara și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că și eu voi fi pozitivă.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Adeverința „anti-mască” a senatoarei AUR, Diana Şoşoacă, nu este valabilă

Joe Biden s-a vaccinat în direct la TV, pentru a demonstra că imunizarea este sigură – VIDEO