in

Fauci dă asigurări:Vaccinurile împotriva Covid-19 de la Pfizer şi Moderna, dezvoltate rapid, dar sigure

Imunologul Anthony Fauci a dat asigurări că vaccinurile împotriva Covid-19 de la Pfizer/BioNTech şi Moderna sunt sigure, deşi au fost dezvoltate într-un timp record.

Companiile Pfizer/BioNTech şi Moderna au anunţat în ultimele zile vaccinuri extrem de eficiente împotriva Covid-19, pentru care ar trebui să solicite autorizaţia de urgenţă.

Dr. Fauci a precizat că datele au fost analizate de un „corp independent de persoane”.

„Viteza procesului de dezvoltare nu a compromis siguranţa şi nici integritatea ştiinţifică”, a spus Anthony Fauci în timpul unei conferinţe de presă a celulei de criză de la Casa Albă pentru pandemia de Covid-19.

Pfizer și BioNTech au anunțat că vaccinul lor are 95% eficiență în prevenirea infecțiilor, chiar și la adulții în vârstă, și nu a cauzat probleme serioase de siguranță.

De asemenea, compania de biotehnologie Moderna a anunţat la începutul acestei săptămâni că, potrivit rezultatelor preliminare ale studiului său clinic de fază a treia, vaccinul său pentru noul coronavirus are o eficacitate de 94,5%.

Un alt vaccin care se spune că este eficient este cel din Rusia, în proporție de 92%, dar rezultatele sunt bazate doar pe 20 de cazuri analizate.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Ce-i mai gustos şi mai iute ca muştarul care fooote?

TVR vrea vaccinare cu prioritate pentru Covid: „Televiziunea Română este instituţie de interes strategic”