in

Escobar de România: milioane de lei ascunși în cutii de pantofi, lenjerie de pat, valize – FOTO&VIDEO

Peste 1.700.000 de lei, care ar proveni din trafic de droguri, cannabis, mii de comprimate de ecstasy și sute de grame de cocaină au fost ridicate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict și a unei percheziții. Un bărbat a fost arestat preventiv.

Polițiștii au confiscat de la un bărbat bănuit de trafic de droguri peste 1,7 milioane de lei și 17 kilograme de canabis.

În ziua de 10 noiembrie 2020, în baza mandatului obţinut de la Tribunalul Bucureşti, poliţiştii au efectuat o percheziţie la locuinţa bărbatului din Otopeni, fiind descoperite şi ridicate: aproximativ 17 kilograme de cannabis, 3.928 de comprimate de ecstasy, aproximativ 500 de grame de cocaină, 10 grame de amfetamină, precum şi 1,7 milioane de lei şi 4.070 de euro, care ar proveni din trafic de droguri.

Munţii de bani erau ascunşi în lenjeria de pat, în mai multe valize şi chiar în cutii de pantofi. Bărbatul avea şi o maşină de numărat bani pentru a ţine socoteala încasărilor. De asemenea, a fost ridicat, pentru cercetări, un autoturism.

Bărbatul a fost dus la sediul DIICOT, iar procurorii au dispus reținerea lui. Ulterior, a fost prezentat instanței, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. El este cercetat pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Sibiul intră în carantină: magazinele se închid la ora 20.00

Ultima oră: Actrița Draga Olteanu Matei, în comă la UPU Iași