in , ,

Dupa Biserică, Ordonanța Militară este atacata în instanță și de alte instituții!

slujba-la-biserica

Cum experienta milenara ne-a demonstrat ca in Romania nicio minune nu dureaza mai mult de trei zile deja incepusem sa ne ingrijoram in legatura cu restrictiile impuse de autoritati si care, iata, dureaza de mai bine de doua saptamani.

Primul care a spart gheata permitand initiarea unui lung sir de procese este teologul Mihai Chirila din Neamț care a depus la Curtea de Apel Bacău o ordonanță preșidințială prin care solicită modificarea ordonanței militare 2, în sensul permiterii cetățenilor la oficierea slujbelor religioase. Chiar daca solicitarea domnului Chirila nu poate fi primita de judecator intrucat Ordonanta Militara a fost emisa in urma consultarii cu specialisti din domeniul medical iar plangerea sa nu se bazeaza pe argumente care sa rastoarne situatia existenta, au aparut si alte institutii care protesteaza din acelasi motiv.

Firme celebre pe intreg mapamodul si care au reprezentante la noi in tara, cer redeschiderea imediata a Mall-urilor deoarece clientii nu mai pot rezista fara cumparaturile traditionale de fashion.

 ”Nu zice nimeni ca oamenii sa cumpere Lacoste, Tommy Hilfiger sau Gant facute in China dar cele produse in Pakistan, Vietnam sau Peru n-au nicio legatura cu pandemia, sunt la fel de sigure precum mastile de protectie anti-coronavirus si deci pot fi achizitionate fara frica”, au transmis reprezentantii companiei Lacoste.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
apel papa

Video: Apelul inimaginabil al unui mare credincios către Papa Francisc. Oare al nostru PF Daniel câte astfel de rugăminți a primit?

Marcel-Vela-2

Coronavirusul a închis Suceava! Primul oraș din România intrat în carantină!