in ,

Doi tineri arestaţi la Catedrala Patriarhală, după ce au pus marijuana în cădelniţă, la slujba de duminică!

tineri arestati marijuana

Ceea ce a început ca o glumă era să se termine într-un mod deloc fericit pentru doi tineri din Pantelimon care au fost reţinuţi după ce au reuşit să dea peste cap întreaga slujbă de duminică organizată la Catedrala Patriarhală, pentru enoriașii de ortodocși, punând marijuana în cădelniţe în plină ceremonie religioasă.

”La nici o jumătate de oră după începerea slujbei am observat cum oamenii au început să se îmbujoreze, să se tolănească prin strane, să râdă în mod necontrolat la fiecare ”Aliluia, aliluia, aliluia” al părintelui Patriarh, sau să bată ritmat din palme şi să danseze în ritm de gospel la câte un ”Tatăl Nostru”.

Mai mult decât atât, cum încheia câte o cântare Preafericitul Daniel, babele băgau două degete în protezele dentare şi fluierau ca la concert la Metallica, cerând bisuri peste bisuri, de-am crezut că am greşit noi incantaţiile şi, în loc să obţinem pogorârea duhului sfânt, rezolvasem deblocarea porţilor iadului”, a declarat Pavnutie Menumorut, iconom stavrofor neatins de efectele drogului din pricina unei viroze rebele ce îi ţinuse nasul plin de poveşti (cea a lui Muc cel Mare plus alte câteva cu Muc cel Mic).

Nasuliei petrecută în Catedrala Patriarhală i-au pus capăt mascaţii, alertaţi prin apel la 112 de către însuşi protagonistul evenimentului, Patriarhul Daniel, acesta mărturisind că nu reacţia oamenilor ci mai degrabă mirosul oarecum familiar a fost acela care l-a alertat.

 ”Să ştiţi că a fost o slujbă mai înălţătoare ca altele, şi abia acum realizez de ce… Că tot învârteam din cădelniţe şi nu mirosea, al dracu’, deloc a tâmâie, ci a altceva, şi nu-mi dădeam deloc seama. Apoi mi-am amintit că mirosul ăla îl mai întâlniseam de atâtea ori prin internatul seminarului şi prin dormitoarele studenţilor de la Teologie, noaptea, când, după câte o inspecţie pedagogică inopinată, plecam ”pe plin” cu câte-n sac plin cu ţigări, sticle de votcă şi reviste porno!”, le-a declarat PF Daniel reporterilor Trinitas TV.

Revenind la cei doi băieţi cu iniţiativă din Pantelimon, care au dat peste cap întreaga slujbă organizată la Catedrala Patriarhală punând marijuana în cădelniţe, aceştia au fost amendaţi şi eliberaţi în această dimineaţă, după ce le-au povestit poliţiştilor unde anume, în grădina botanică a Patriarhiei, se află ghiveciurile cu plantele care i-au fericit peste măsură pe enoriaşi.

What do you think?

-17 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply
  1. Cine a scris acest articol, chipurile cu simțul umorului…. nu înțelege, că Dumnezeu nu Se lasă a fi ponegrit… Și dacă tinerii pun canabis în cadelnița – e trist.

    • Ce tristețe omule! Nu ai citit cu atenție, oamenii,enoriașii sau simțit foarte bine și au acționat minunat. Eu aș propune conducerii bisericilor să urmeze exemplul celor care au avut inspirația divină pentru un asemenea gest…felicitări și fie ca să auzim in viitor de cât mai multe asemenea fapte minunate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Preacuviosul Colebil şi Sfântul Trifermentie

Cele mai pupate moaşte de Sărbători: Preacuviosul Colebil şi Sfântul Trifermentie!

incident aviatic tarom

Incident aviatic pe Aeroportul din Cluj: un avion Tarom a decolat la câteva secunde după aterizare, pentru că pasagerii nu aplaudaseră pilotul!