in ,

Distinsa Anamaria Prodan, tratată ca o prostituată: a fost întrebată ”cât costă o partidă?”

anamaria prodan prostituata

La cat de imprevizibila este, la orice te-ai putea astepta sa i se intample doamnei Prodan insa ce a trait pe una din cele mai circulate artere din Londra intrece orice inchipuire. Cine nu o cunoaste si o vede pentru prima oara, ii studiaza tinuta vestimentara, gesturile si vociferarile ce gadila in mod placut auzul, se gandeste imediat ca are in fata o academiciana, o pianista desavarsita sau, cel putin, un neuro-chirurg  pierdut in gandurile lui sofisticate.

Si totusi, absolut inexplicabil, exact cand iesea de la exclusivistul magazin Harrods de unde isi achizitionase  un detergent de vase Burberry, distinsa noastra compatrioata a fost acostata de niste lorzi  si intrebata, foarte firesc, cat  costa o partida de sex cu ea?

Ce inseamna sa nu fii informat! Daca respectivii ar fi fost din Romania sau Dubai ar fi stiut , de la Laur, ca superba diva primeste un Rolls Royce doar ca sa curete un castravete pentru micul dejun.

Raspunsul timidei impresare i-a lasat masca pe amatorii de cotarceli.

”Ba, sarakilor, va cumpar si pe voi si pe familiile voastre. N-aveti voi bani, labagiilor, pentru o doamna ca mine. Hai, siktir, fuck you in gura  si-n geana!”, a fost replica Prodancei.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
salvador caragea usr

Moise Guran a intrat în USR pe locul eliberat prin demiterea altui membru de partid: Salvador Caragea

eleva olimpica

VIDEO: O elevă olimpică la Gastro-fizică are o propunere inedită pentru schimbarea radicală a sistemului de educație