in , , ,

Dezvăluiri din intimitate! Soția lui Petre Roman spune tot despre mariajul cu idolul „fetelor de la Apaca”

Petre Roman, în vârstă de 74 de ani, a fost idolulul majorității femeilor din România, după Revoluție, în 1990. A rămas celebru sloganul strigat de „fetele de la Apaca”, înainte de alegerile din „Duminica orbului”, din mai ’90: „Nu vrem Kent, nu vrem valută, vrem pe Roman să ne f*%$”.

Fostul premier Petre Roman a fost căsătorit cu Mioara Roman, iar după un divorț cu scandal s-a recăsătorit, în 2009, cu o cântăreață, nu foarte celebră, Silvia Agapia Chifiriuc, mai tânără cu 27 de ani ca el. Cei doi au împreună un băiat în vârstă de 11 ani.

Invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, soția lui Petre Roman a făcut dezvăluiri exclusive din intimitatea mariajului cu fostul prim-ministru.

„S-a pus multă presiune pe mine și în mare parte, pe nedrept. Am suferit pentru că sunt un om foarte sensibil. Dar am avut mereu acest crez al meu că am mers pe drumul meu drept. Sunt un om foarte sigur pe mine atunci când aleg ceva. Am o singură teamă: de Dumnezeu”.

„Eu am trăit și trăiesc în relația asta foarte frumos. Sunt un om realizat din toate punctele de vedere. Avem un băiețel minunat. A împlinit 11 ani Petrus. Și exact cum spuneam este o situație neplăcută sau incomodă, atunci când nu ești sigur pe ceva. Când nu ți se transmite cu adevărat ceea ce tu aștepți din partea celuilalt partener.

Atâta timp cât eu am simțit din partea lui lucruri bune. Totul este ca la început. Nu văd nicio diferență. Noi suntem două persoane foarte libere, în sensul că nu se sufocăm unul pe altul. El citește, eu am programul meu. Și când ne vedem la masă, acum cu pandemia am stat mai mult timp împreună, asta este extraordinar, să te poți completa foarte bine și să îți fie drag să stai cu cineva.”, a mai spus Silvia Chifiriuc.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Vremea se schimbă radical. ANM a emis o informare meteo specială

Primele doze de vaccin împotriva COVID-19 au ajuns în țară, în ziua de Crăciun