in , , ,

Dan Negru: „Am fost la un pas să cumpăr ProTv, Antena şi KanalD, cu tot cu Esca, Stoiceasca şi Süleyman“

Dan Negru a dezvăluit pe rețelele de socializare că a ratat o afacere extrem de bănoasă. Prezentatorul a declarat că ar fi putut să fie proprietarul posturilor Antena 1, Pro TV și Kanal D, cu banii câștigați din televiziune, dacă nu i-ar fi fost teamă în urmă cu un deceniu.

Negru a mărturisit că banii obținuți din show-ul „Te pui cu blondele” ar fi fost suficienți pentru a cumpăra un Bitcoin, moneda electronică ce valorează acum o avere.

„Am fost la un pas să cumpăr ProTv, Antena și Kanal D cu tot cu Esca, Stoiceasca și Süleyman. Asta dacă prin 2010 cu banii câștigați din „Te pui cu Blondele” aș fi cumpărat Bitcoin. Dar am fost blond și fricos.

In 2010 un Bitcoin valora 30 de cenți. Azi a sărit de 40 mii de euro. JP Morgan și alți barosani spun că valoarea reală e juma de milon și că acușica va ajunge la 150 mii. Tot blond și fricos rămân. N-am curaj. Marketingul criptomonedele arată partea însorită a poveștii. Vă arăt însă și un site cu criptomonedele moarte in care mulți și-au pus speranțe și economii și au rămas cu buzele umflate. Bitcoin e ca vaccinul, fiecare cum crede. Cu un pic de curaj, azi eram patronu’ lu’ Esca”, a scris Dan Negru pe Facebook.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
vaccin vaslui

A doua tranșă de vaccinuri antiCovid a ajuns azi la Vaslui!

Mihai Tudose, revoltat: 100.000 de vârstnici și bolnavi cronic sunt expuși unui risc mortal