in , ,

Cristi Borcea a plătit taraf să-i cânte de cord şi de inimă albastră

Și în acest an (cu excepția perioadei de detenție) Cristi Borcea și-a împărțit vacanța de iarna astfel încât să se simtă cât mai bine. A fost cu Valentina în țări calde și exotice deoarece „soarele îmi face bine la încheieturi și iubitei îi place bronzul”.

Cristi Borcea a fost testat pozitiv cu COVID-19. Adevărul despre starea de sănătate

De Crăciun însă l-am întâlnit, cum e datina la fotbaliști, în Poiana Brașov. La o ceașcă de țuică fiartă, servită la Coliba, Cristi și-a dat drumul la gura: „Am vrut ca de Crăciun s-o ardem și noi creștinește cu cârnați și sarmale, cu rachiu și molan, că ne saturasem de fructe de mare și papaya trase-n coniac franțuzesc. Am servit, mânca-ți-aș numai în restaurante d-alea sub ocean. Trecea rechinii pe la geamuri de ziceai că ei ne mănâncă pe noi, nu noi care am plătit”.

Tablou cu Borcea pictat în rolul unui nobil, scos la vânzare. Pictura costă aproximativ cât un Logan – FOTO

Absolut toți turiștii din stațiune s-au strâns la gura focului să-i asculte gura mega-vedetei. Femeile îl priveau mai mult în zona prohabului, să verifice dacă e adevărat ce se vorbește, iar copiii îl priveau, fără nicio excepție, ca pe Tatăl nostru.

Într-un moment de sinceritate, amplificat de tăria caldă, Cristi i-a pupat pe obrăjiorii îmbujorați pe toți cei, aproximativ, 250 de micuți schiori care-i sorbeau vorbele din trufa, după care le-a dat un sfat nemaipomenit de profund: să fiți cuminte, copiii mei!

Când atmosfera s-a încins, milionarul a dorit să-i cânte lăutarii și a format un număr pe telefonu-i de aur masiv. În maxim jumătate de oră am avut cea mai mare surpriza din viață noastră. Fiind cardiac, Borcea a ținut morțiș ca, la masă, să-i cânte colinde și melodii de inimă albastră trupa de la Catena, farmacia inimilor noastre. Cu Arsinel, Enache, Nico și Maria Dragomiroiu la microfoane, pârtia a fost animată până tărziu spre dimineața.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Primele doze de vaccin împotriva COVID-19 au ajuns în țară, în ziua de Crăciun

După excesele de sărbători, doctorul vă recomandă: Fitness în noroi şi slăbeşti ca porcul!