in ,

Crăciun în pandemie. Fără restricții noi de sărbători. Anunțul președintelui Iohannis

De Crăciun nu vor fi introduse noi restricții, anunță președintele Klaus Iohannis, care îi îndeamnă pe români să respecte regulile de protecție sanitară.

Pandemia, din păcate, este cu noi. Chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puține persoane infectate, nu putem spune că lucrurile stau bine. Avem, din păcate foarte multe persoane la ATI, avem, din păcate, prea multe persoane decedate. Vă rog să vă feriți de boală și să-i feriți și pe ceilalți de boală. Nu-i de joacă”, spune Klaus Iohannis.

El precizează că nu vor fi introduse noi restricții de sărbători, însă îndeamnă la respectarea regulilor de protecție sanitară.

„Nu vom introduce restricții noi de sărb, însă restricțiile care sunt acum în vigopare rămân toate în vigoare. Acestea sunt obligatorii, nu este ceva opțional. Vă rog să vă conformați acestor restricții dacă nu doriți să ajungeți de sărbători în spital. Așadar, în perioada sărbătorilor aveți grijă de voi, de cei dragi vouă, respectați restricțiile”, conchide președintele Klaus Iohannis.

Campania de vaccinare începe pe 27 decembrie

 Pe 27 decembrie începe campania de vaccinare împotriva COVID-19. Vaccinul este sigur, eficient și autorizat la cele mai înalte standarde europene.

„În ce privește campania de vaccinare, vă confirm – începe în România și în toată Uniunea Europeană pe 27 decembrie, duminică”, anunță Klaus Iohannis.

El precizează că se începe cu o primă tranșă simbolică, de 10.000 de doze.

„Dar după Crăciun vor veni și alte tranșe. Aceste vaccinuri sunt sigure, eficiente și autorizate la cele mai înalte standarde europene.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Revelionul lui Garcea 2020. Suma fabuloasă pe care o încasează conspiraționistul anti-mască

Epidemiolog: Noua tulpină de coronavirus a ajuns și în România!