in ,

Coronavirusul din Italia a vândut toate biletele la toxiinfecția de la Mamaia!

toxinfectie mamaia

Pentru cei care vad doar partea negativa a epidemiei de gripa chinezeasca, ii anuntam ca  virusul ucigas poate fi pentru unii ciuma dar  pentru altii muma. Frica de contaminare cu coronavirusul care poate pana la vara va fi rezolvat definitiv, i-a facut pe multi romani sa dea buluc la biletele de concediu pe plaiurile mioritice unde, poate, pana la vara va fi exact cum este acum in Italia. Agentiile de voiaj sar intr-un picior de bucurie intrucat , au vandut zilele acestea, cu 30% mai multe vacante autohtone comparativ cu anul trecut.

”Recunoatem ca situatia dramatica din alte destinatii ne-a ajutat enorm sa ne facem planul la biletele de concediu in Romania. Turistii romani sunt speriati de coronavirusul din Italia si Spania si prefera un sculament batranesc si o toxiinfectie traditionala aici, pe litoralul nostru drag. Majoritatea platitorilor nu sunt deranjati de  camerele pline de gandaci si fripturile impanate cu viermi de la noi dar, ne-au dezvaluit, nu suporta ideea ca ar putea fi  loviti de coronavirus intr-o statiune magnifica din Italia”, a declarat sefa unei celebre agentii de turism.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
olguta tramvai

Fotografia pe care Olguța Vasilescu și-ar dori-o ștearsă: ”Când a văzut tramvaiul, s-a uitat sub el, să vadă dacă e mascul sau femelă!

ciolacu consultant american

Ciolacu, președintele celui mai sincer partid din lume, îl atacă pe Florin Cîțu: „E un mincinos patologic!”