in ,

Codrin Ștefănescu, dat afară de la Therme pentru că a folosit o păpușă gonflabilă pe post de colac! FOTO

codrin stefanescu gonflabila

Un fapt mai puțin obișnuit a avut loc ieri după-amiază, în incinta renumitului parc de distracții acvatice Therme. Potrivit martorilor oculari, un bărbat de vârstă mijlocie, a cărui chelie nu era protejată de slip, și-a așezat șezlongul lângă bazinul principal și a început să pompeze aer în ceea ce arăta inițial ca un obiect plutitor.

Spre surprinderea turiștilor, când personajul s-a ridicat de pe șezlong și s-a îndreptat spre bazin, purtând sub braț presupusul accesoriu de înot, toți cei prezenți au putut remarca faptul că obiectul în cauză era de fapt o păpușă gonflabilă cu sâni enormi și posterior uriaș.

„Scoateți din apă perversul ăla scârbos! Am venit să ne relaxăm cu copiii, nu să vedem ce mai f..t parlamentarii PSD atunci când, nemaifiind la Putere, nu ne mai pot f..te pe noi!”, au fost reacțiile oamenilor, îndreptate către personalul de pază de la Therme, siderat și acesta de de grosolănia la care au luat parte.

Ca urmare a incidentului, Codrin Ștefănescu a fost dat afară, cu tot cu „Judy”, pluta sa cu vibrator intravaginal pentru propulsie acvatică, fiindu-i anulat cu titlu definitiv și abonamentul la serviciile parcului de distracții.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Castelul Bran salută revenirea contelui Dracula pe ecrane

VIDEO! Educație rutieră pentru cocalari: Crash of the Titans – Tramvai vs. BMW