in , ,

Ciolacu, președintele celui mai sincer partid din lume, îl atacă pe Florin Cîțu: „E un mincinos patologic!”

ciolacu consultant american

Profitand ca Florin Catu este un om civilizat, fara mari aptitudini intr-ale mahalagismelor dambovitene, pesedistii care n-au altceva de transmis natiunii si-au facut un obicei in a-l ataca cu aceeasi placa zgariata: „PNL-ul va taia veniturile romanilor si va mari taxele” .

Dupa ce discotecarul Orlando Teodorovici l-a intepat in toate felurile golanesti posibile pe „chiparosul Florin”, dovedindu-si invidia fata de inaltele scoli absolvite de liberal, a venit randul lui Marcel Ciolacu sa se bage in seama pe acelasi subiect.

Luptatorul cu rol determinant in toate razboaiele lumii, Marcel de la Buzau, se pricepe si la problemele de macro-economie chiar daca scoala lui a durat mai putin decat cea mai scurta vacanta a domnului  Catu pe cand studia in SUA.

Ciolacu spune că planul lui Cîțu pentru români e simplu: „Să taie veniturile și să crească taxele. Și să dea apoi #vina pentru acestea pe Comisia Europeană! Concluzia: Cîțu, un mincinos patologic. Atât a putut propune #PNL ca premier în goana lor nebună și surdă după anticipate. Cum să votezi o catastrofă?!”

Adevarul este ca un geniu ca Viorica de la PSD, n-o sa se gaseasca niciodata printre catastrofele din PNL.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
toxinfectie mamaia

Coronavirusul din Italia a vândut toate biletele la toxiinfecția de la Mamaia!

mario iorgulescu

Tribunalul București a decis: Mario Iorgulescu poate fi adus și condus cu 1000km/oră către arest!