in ,

Caz ciudat: Taximetrist, bătut de un client căruia a vrut să-i facă o cursă cadou – VIDEO

Un şofer de taxi a fost bătut de un client, după ce s-a oferit să nu-i ia banii pentru cursa încheiată.

Agresorul l-a lovit pe șofer în față și a dat cu piciorul în mașină după ce i s-a spus că nu trebuie să plătească pentru cursa efectuată. Bătăușul s-a simțit jignit și a acționat violent. Agresorul a fost preluat de polițiști și ar putea fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe.

Scandalul s-a produs într-un cartier din orașul Oradea. Deoarece se grăbea, taximetristul le-a spus clienților săi că nu le cere bani pentru cursa efectuată.

„Colegii noștri au fost solicitați pentru a îl prinde pe agresorul unui taximetrist din Oradea. Acesta a dus un cuplu la destinația cerută, doar că la capătul călătoriei, cei doi i-au spus șoferului că nu au cu ce să plătească și l-au rugat să îi aștepte până când se duc să ia bani. Șoferul le-a spus că se grăbește și că pe această cale îi roagă să considere cursa ca fiind din partea casei. Tânărul în vârstă de 23 de ani s-a simțit jignit și a lovit portiera cu piciorul. Îngrijorat, taximetristul a solicitat ajutorul colegilor săi, dintre care unul a solicitat la rândul său ajutorul colegilor noștri. Între timp, șoferul a fost lovit în zona feței, fiind rănit”, au anunțat jandarmii pe Facebook.

https://www.facebook.com/jandarmibihor/videos/418543862493551/

What do you think?

Written by Spartakus

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum ne dăm seama că avem astenie de toamnă (depresia afectivă sezonieră): simptome și remedii

Psiholog: Cum să facem față schimbării