in

Căpitanul Băsescu a fost primul care a părăsit nava de frica virusului

Vedem zilnic la buletinele de stiri cum oamenii simpli de la tara isi vad de bucuriile si grijile vietii protejandu-se de coronavirus ca de orice alta boala, folosind aceleasi proceduri ca si stramosii lor: mananca usturoi si beau cate un paharel de rachie la fiecare doua vorbe.

Cu toate ca si Traian Basescu are in tabieturile lui trecute mai multe ciocanele de tarie consumate cu mare placere de-a lungul intregii zile, faptul ca merge pe whiskey , nu pe „pruna”, il face sa fie prevazator in perioada pandemiei.

Zilele trecute, ex-presedintele Romaniei trebuia sa plece la Bruxelles cu singura cursa, low-cost, care zbura catre aceasta destinatie. Dupa ce a traversat aeroportul gol, cum era de asteptat, a avut neplacuta surpriza sa constate ca avionul era plin de calatori si numai cativa aveau masca de protectie. Pentru prima oara in viata lui, capitanul a parasit primul nava, renuntand sa calatoreasca in aceste conditii.

„ Am rămas ultimul la îmbarcare și am renunțat să urc în avion din motive de securitate sanitară. Un avion recirculă aerul pe care îl respiră toți pasagerii, iar compania nu a făcut niciun niciun gest elementar, să împartă măcar niște măști de unică folosință de hârtie. Dacă un singur pasager era infectat, până la destinație am fi fost toți cei 140 purtători ai virusului ” , a povestit Basescu

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
beuran

Mircea Beuran, trimis în judecată pentru luare de mită!

Marian Godină dă cu cascheta după șefii din Poliție care le impun subalternilor plan de amenzi