in

Când se aprind luminițele de Crăciun în București?

Iluminatul festiv va fi pornit în Capitală luni seara, decoraţiunile urmând să fie, în linii mari, cele folosite anul trecut, după cum a anunţat primarul general Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan a declarat, duminică, la ieşirea de la vot, că luni seară va fi aprins iluminatul festiv de sărbători în Capitală.  

Acesta a explicat că nu a dorit ca aprinderea luminiţelor să se facă în campania electorală, tocmai pentru a nu fi catalogată drept un gest electoral. 

 ”Nu am vrut să interfereze cu campania electorală, să fie consemnat ca un gest electoral. Mâine (luni – n.r.), imediat după încheierea acestei campanii electorale, aprindem luminiţele, pentru că e firesc ca de sărbători să avem luminiţe, să avem  bucurie pentru copii”, a declarat Nicuşor Dan.

Iluminatul festiv în Capitală, ca cel de anul trecut

În urmă cu două săptămâni, el menţiona că iluminatul festiv pe marile bulevarde bucureştene va fi „în linii mari” acelaşi de anul trecut, adăugând că este în vigoare un contract pe trei ani încheiat de o companie municipală cu un operator privat, care va expira în acest sezon.

„Din informaţiile pe care le am până la acest moment, contractul a fost semnat pe trei ani şi va expira odată cu această iarnă. S-au realizat lucrări pe 90% din ce prevedea el. Deci, în linii mari, o să avem aceeaşi decorare a străzilor pe care am avut-o anul trecut”, explica primarul general.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Filozoful Mihai Șora: Urmează încă 4 ani de școală, cu lecții la seral

Avertizare de ninsori, intensificări ale vântului, precipitații mixte, polei