in ,

Briganda DD se întoarce: ”Modelul” Dan Diaconescu

dan diaconescu

Dan Diaconescu are OK juridic pentru eliberarea anticipată, deoarece instanța de fond a apreciat că a stat în pușcărie suficient timp pentru reeducare. Desigur, nu a fost sancționat disciplinar, s-a încadrat activ în programele de asistență și educare psihosocială, fiind recompensat de 20 de ori – cu suplimentarea dreptului la pachet și permisiuni de ieșire din penitenciar. Un adevărat model pentru toți cetățenii României care vor mai apuca să intre pe nedrept în recluziune forțată înainte de Marea Revoluție Juridică. Nici n-ar mai fi nevoie de menționarea celor 5 lucrări științifice scrise de dl Diaconescu, dar valoarea lor este mult prea ridicată pentru a trece peste ele ca gâsca pe apă sau Mircea Băsescu prin celulă:

1. ”Cazul Elodia, reevaluat cu participarea specialiștilor americani – noi contribuții, mărturii, studii tehnice”. În această valoroasă lucrare, dl Diaconescu dovedește cu probe irefutabile (cercetările întreprinse de renumitul parapsiholog și vizionar Sal Rachele) că Traian Băsescu n-a fost străin de dispariția Elodiei, adică avocatul care intenționa să dezvăluie public menajul în trei (politic și personal) Băsescu – Udrea – Ponta. Dl Sal Rachele a identificat cadavrul Elodiei undeva în Oceanul Indian (în vecinătatea celui al lui Osama Bin Laden), trimis acolo de colaboratorii încă activi ai fostului Președinte, aflați pe cele câteva nave încă românești și încă nevândute de acesta. Volumul va beneficia de un cuvânt înainte al dlui Profesor Dan Voiculescu și o postfață semnată de Mugur Ciuvică.

2. ”Poltergeist la Medgidia”. Noi investigații în celebrul caz al micului Cadâr Ozal, copilul care muta zilnic mobila casei prin puterea minții, vorbind concomitent în greaca veche, ebraica mișnaică și dialectul getodac dobrogean. Sunt prezentate mărturii, obținute de dl Diaconescu prin adepții săi liberi, că vecinii familiei Ozal au suferit grave agresiuni psihice când asistau la fenomenele respective, provocate de apariția lui Traian Băsescu sub formă de ectoplasmă ieșind din capul copilului, copilaș pe care-l abuza de fiecare dată cu un pumn după ceafă.

3. ”Tolea Ciumac – agent 007 al Mafiei Tomberoanelor”. Autorul aduce în paginile lucrării probe senzaționale ce sprijină ipoteza că numitul Ciumac a fost (și mai este) o adevărată ciumă infiltrată de anumite servicii secrete în afacerile românești cu tomberoane; unde s-a ocupat (și se ocupă) cu dirijarea agenților care, sub acoperirea de oameni ai străzii, răscolesc ghenele pentru a colecta informații despre cetățenii României la un nivel superior gunoierului internaționalist Zuckerberg. Aveți grijă ce aruncați la gunoi, că nici nu știți ce livrați Ocultei Mondiale!

4. ”Cum am fost împiedicat să cumpăr Economia României cu ordin de la Washington, Tel Aviv și Moscova”. Cartea conține mărturiile numeroșilor parteneri externi de bună credință ai dlui Diaconescu, cei care s-au oferit să-l finanțeze pe acesta în eforturile sale de a răscumpăra Economia Românească pentru Români. Intenția patriotului Domnu Dan a stârnit panică în lumea financiar-politică internațională, dirijată din cele trei Centre de Putere menționate în titlu, care și-au aplicat binecunoscutele metode de reprimare a oricărei tentative de eliberare economică națională.

5. ”Martir în lagărul țării mele”. Lucrarea enumeră teribilele represiuni la care a fost supus deținutul Dan Diaconescu, căruia nu i s-a permis amenajarea unui studio-garsonieră TV în celulă (DDT – Dan Diaconescu Television), alături de interzicerea totală a ieșirii pe internet. Au trecut astfel 1500 de zile în care națiunea a fost lipsită de informații esențiale, fanii dlui DD ajungând astăzi să se mulțumească doar cu Nașul TV, Taraf TV și Statul Paralel al PSD-ului.

În ce privește fosta sa proprietate politică și intelectuală denumită Partidul Poporului, domnul Diaconescu îi va acționa în judecată după eliberare pe toți membrii ce nu și-au respectat contractele preaderare, emigrând spre alte zări politice fără să-și plătească măcar cotizația la zi.

 dan diaconescu

What do you think?

Written by Nestor

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
copilul problemă

”Copilul problemă”, educație și prejudecată

1 Decembrie

1 Decembrie. Mândri au fost, mândri sunt încă!