in

BOR se modernizează: „Nu mai aduceţi coroane la înmormântări” – FOTO

Îngrijorat până la Dumnezeu și înapoi de evoluția ROBOR și de fluctuațiile negative ale monedei euro, PF Daniel a întrezărit noi metode de a fi profitabil, păstrându-și totuși intactă latura spirituală.

Fiind un adept al stilului de lucru „noaptea, dar și ziua, că hoții”, Prea-Vizionarul a dat marți la ora 0 ( zero), o ordonanță de urgență prin care toate sucursalele BOR din țară sunt obligate să-și anunțe enoriașii de noile reguli bisericești.

Primii (fruncea, că de obicei) care au pus în practica directivele pământești venite de la centru au fost preoții din vestul țării care au început o amplă campanie împotrivă coroanelor de înmormântare.

La inițiativă protopopului ortodox de Lugoj s-au confecționat și montat în cimitire plăci masive din marmură prin care oamenii sunt rugați să nu mai irosească banii pe coroanele de flori ci, mai bine, să-i doneze preoților de gardă sau rudelor îndoliate.

Explicația științifică dată de biserică este că aceste coroane lăsate în cimitir pot provoca incendii, poluează și atrag costuri de salubrizare foarte mari. Mesajul lansat de protopop este simplu și la obiect: „Oamenii să vina la înmormântare cu o floare în mana și cu parnosul în buzunar”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

VIRAL – A transpirat și i-a curs pe față vopseaua din păr. Moment stânjenitor pentru avocatul lui Trump

Ce-i mai gustos şi mai iute ca muştarul care fooote?