in ,

Bogdan Stanoevici, actor, fost ministru și director de circ, a murit de Covid. Era corona-sceptic și participa la mitinguri împotriva măștii

Actorul Bogdan Stanoevici a murit marți la vârsta de 62 de ani după ce a fost confirmat cu COVID-19 în luna noiembrie a anului trecut.

Stanoevici a fost ministrul Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta, manager al Circului Globus și candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

Actorul a criticat măsurile de protecție și a participat la mitinguri împotriva măștii de protecție.

Codrin Ștefănescu, pe Facebook: Bogdan Stanoevici a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital.

Bogdan Stanoevici a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital, afirmă fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu: „A murit Bogdan Stanoevici! Un om minunat și un curajos cum rar mai întâlnești in zilele noastre! Propaganda asta infectă spune că din cauza virusului ucigaș! Fals! Bogdan a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital! A fost bolnav de Covid, dar l-a învins! Ziceți adevărul, nu mințiți! Nu vă bateți joc de un om hotărât, care s-a luptat pentru viața sa până în ultima secund! Dumnezeu să te aibă în pază, Bogdan”, scrie pe Facebook Codrin Ștefănescu.

O poziție similară are și senatorul AUR Diana Șoșoacă.

Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID. Se vindecase la 2 săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las. Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți”, afirmă senatorul AUR.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
clopot 25 de tone Catedrala

Top 5 replici de utilitate publică ale clopotului de 25 de tone de la Catedrală – FOTO

Dan Negru rupe tăcerea despre relația amoroasă cu Andreea Marin – FOTO