in , , ,

Anunț-bombă făcut de Mircea Radu! Răsturnare de situație în carieră!

Mircea Radu a renunțat la funcția pe care o deținea în cadrul TVR, la doar jumătate de an după ce a fost instalat.

Realizatorul TV nu mai este coordonatorul comunicării din Televiziunea Publică, după ce a ocupat această poziție mai puțin de o jumătate de an.

Mircea Radu a explicat pe Facebook că nu va mai ocupa postul de șef al comunicării din TVR pentru că la data de 31 decembrie îi expiră mandatul, deși el solicitase eliberarea din funcție în urmă cu ”ceva” timp. ”Pe scurt, e așa: cu ceva timp în urmă, eu am cerut să fiu eliberat din funcția pe care o am, de șef al comunicării TVR. Argumentele mele au fost, cred, înțelese și acceptate. Acum, la 31 Decembrie, doar îmi expiră mandatul”, a scris Mircea Radu pe Facebook.

ircea Radu a prezentat la TVR și emisiunea ”Down the Road”, pentru care a fost remunerat cu 23.000 de euro. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, poziția de șef al comunicării ar urma să fie preluată, cel mai probabil, de Nicoleta Gavrilă, actualul director de marketing al TVR.

Mircea Radu a fost numit la conducerea serviciului de comunicare al TVR la începutul lunii iulie, în condițiile în care ocupa și postul de consilier în management al Preşedintelui-Director General al TVR, Doina Gradea, cu atribuții legate de proiectele editoriale şi de imagine ale televiziunii publice.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

După o despărţire cu cântec, Nicoleta Voicu vrea să-l împace pe Gheorghe Turda cu un mesaj erotic

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Socola Iași, în noaptea de Crăciun