in ,

„Alt.F.E.L Xmas Factory”, poveste de Crăciun la Urziceni

Seara dedicată creării ornamentelor de Crăciun la Urziceni a fost una în care persoanele dornice de experiențe frumoase în Urziceni, au zâmbit, s-au bucurat, s-au lăsat entuziasmate de forme, texturi și culori, și au realizat elementele ascultând muzică pentru Crăciun.

Atelierul din sufragerie

Ideea de a susține un atelier de ornamente a venit pe la sfârșitul lunii noiembrie. Îmi imaginam deja pomul de Crăciun cu elemente handmade. Sufrageria s-a transformat rapid într-un mic atelier plin de accesorii și fiecare seară avea să aibă farmecul ei prin pașii pe care îi aveam de urmat pentru tot ce îmi propusesem să realizez. A fost ciudat la început pentru că în afara activităților din cabinet, pentru care mă pregăteam și la care îi încurajam pe copii să participe, eu nu mă puteam „lăuda” cu vreun istoric încărcat cu nasturi, ace de cusut, aracet, mărgele sau alte mărunțișuri… Dar, da, am avut întotdeauna o pasiune pentru elementele handmade și pentru oamenii care creează cu delicatețe și dăruire, obiecte care prin autenticitatea și unicitatea lor, sunt obiecte de preț.

Curiozitatea, entuziasmul, amuzamentul, sunt câteva dintr-o multitudine de stări pozitive pe care le-am trăit în timpul lucrului. A fost o nevoie personală de a împărtăși aceste lucruri cu ceilalți, și cum puteam face altfel decât să îi aduc pe oameni împreună și să îi implic în activitate… Niciodată descrierea unei stări nu se va potrivi mai bine cu înțelegerea, decât prin trăirea însăși.

„Alt.F.E.L Xmas Factory” a fost un adevărat succes, o confirmare a faptului că odată încurajați, părinții acceptă și pot petrece timp de calitate cu ei înșiși sau alături de copilul lor.

To be continued…

What do you think?

Written by Roxana Cișmașu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
plugușorul lui vadim

De-Anul Nou vă oferim Plugușorul lui Vadim!

primarul gabriela firea

Top 5 soluții alternative de fluidizare a traficului, rezervate bicicliștilor de primarul Gabriela Firea