in

Alexandru Cumpănașu își lovește contracandidații unde îi doare mai tare: „Frustraților, voi n-aveți neveste frumoase cum am eu”

La numai 38 de ani, varsta la care doar baietii de regi si imparati visau sa conduca un popor, Cumpanasu, convins ca este cel mai intreg la minte dintre toti candidatii la prezidentiale, aduce zilnic argumente imbatabile pentru a fi votat. Cazut din caruta care-l ducea la liceul din Caracal si fara sa se mai ridice intru a ajunge si la o facultate, unchiu´ Sandel n-a avut nicio jena sa coordoneze intreaga suflare de rectori universitari din Romania pe diverse proiecte care i-au indesat in conturi milioane de euro din fonduri europene iar aceasta realizare i-a dat speranta si curaj sa aplice la functia suprema.

De cand a inceput campania electorala n-a fost zi in care doctorii si chiar oamenii simpli sa nu-si faca cruce auzind si citind ce poate debita acest justitiar fara pereche. Zilele trecute insa, baiatul nostru,  le-a dat lovitura de gratie adversarilor sai despre care afirma ca nu pot ajunge pe scaunul de presedinte al tarii intrucat au sotii si iubite mult mai urate si proaste decat Simona lui.

 „Vreau să le fac în ciudă (…) Dragii mei, eu vă înțeleg că voi nu aveți soții atât de frumoase, și sunteți geloși și penibili. Eu am o soție frumoasă, care este loială, care mă iubește, care e alături de mine, care este în permanență alături și în spatele meu, iar voi sunteți niște penibili care nu aveți așa ceva în viața voastră. Și atuncea intrați aici, pe… De frustrați ce sunteți, intrați și jigniți´´, a declarat echilibratul Sandel Cumpanasu inainte sa-si ia nasturii de seara.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cât costă o cursă taxi de la aeroport către centrul capitalelor

Sindromul colonului iritabil: metode blânde de tratament