in

Alertă: O fată de 15 ani a fost răpită de pe stradă, în Târgu Mureș

UPDATE: Răsturnare de situație!

Mecanismul „Alertă Răpire Copil” a încetat pentru minora din Odorheiul Secuiesc

Poliția a dispus încetarea mecanismului „Alertă Răpire Copil” pentru minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie, după ce aceasta și unchiul său s-au prezentat la sediul Politiei municipiului Târgu Mureș.

Minora a declarat verbal că a fost plimbată cu autoturismul prin judetul Mureș, după care a fost lăsată intr-o autogară din Târgu-Mureș, unde a fost găsită de unchiul său. Cercetările continuă, în vederea identificării autorilor și stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a fost săvârșită fapta.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O fată de 15 ani a fost răpită luni de pe o stradă din Târgu Mureș și forțată să urce într-un Audi de culoare gri. Răpirea a fost sesizată luni în jurul orei 17.40.

Este vorba despre o fată în vârstă de 15 ani, Siketes Eva, din Odorheiul Secuiesc.

Din cercetări a reieșit că fata era cu unchiul ei pe strada Bega din Târgu Mureș când a fost luată cu forța de persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism de culoare gri, marca Audi, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută.

La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru identificarea autoturismului.

S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu- se celula de criză. Cei care pot oferi date sunt rugați să sune la 112.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
agisilaos

Marinar român, răpit de pirați în Golful Guineei

1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Cum se vor desfășura ceremoniile în condiții de pandemie – FOTO